Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

/ #40801 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 07:51

Pe bolnavii psihici si psihiatria lor de debil mintali, ii derajeaza culorile PENTRU CA SUNT MAI TURBATI DECAT TAURII DROGATI SI AFUMATI DE NEBUNIE daca le publicam si le evidentiem, producandu-le reactii de explozie la NEBUNIA LOR SI  SE SIMT DESCATUSATI IN BOALA DE O DETIN, de nebunie paranoida schizofrenie oligofrena retarda cu sinapse arse si nebunie progresiva damblagita de care sufera si orice este lasat scris sau spus impotriva lor cu dovedirea si aratarea publica a ilegalitatilor pe care le-au produs si nu fabule sau inventii confirmate  in penal pe  care-i evidentiem cu nume si prenume si le comit si continua sa fie mai penali, acestia  ducand la EXCES SI URLAND SAU CENZURAND, MAIMUTARIND si noi le PUNEM POZE CU EI SI VI ARATAM ASA CUM SUNT, MULTI PUN  CHIAR EI CU BRUSTURI IN CAP SI ISI ARATA CEEA CE SUNT PRIN POZE DATE DE EI, PORCAIND, aratandu-i in POZE PE EI SI VI ARATAM ASA CUM SUNT, INJURAND dovedindu-i mereu ceea ce sunt, SPURCAND, DENIGRAND, INVENTANT IN HALUCINATIILE LOR BOLNAVE IDEI NEREALE, INDUCAND FANTASMAGORIILE DE CIRIPITORI LA SECU_RITATE LA CARE  ASMUT INDUCAND COMITEREA FAPTELOR LOR  PLIN DE CEEA CE SUNT SI PLINI DE FAPTE CRMINALE  PENALE PE CARE SI LE EVIDENTIAZA SI  SCENARIILE AIURITOARE PE CARE LE CREAZA IN " LABORATOARELE" LOR DE NEBUNI DROGATI SI BETIVI AFUMATI SI SCOSI DIN CONTEXT CIRIPITORI, CLANTANITORI STRICATI, SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI SCORNITORI IN DISCORDANTELE PE CARE LE APLICA, AMENINTAND SI AMETINDU-SE EI PE EI  ORI IMPUNAND SA FIM CENZURATI, OBSTRUCTIONATI, INCHISI, DEMOLATI, DISTRUSI, AMENINTATI, MALTRATATI CA PE  VREMEA PCR,  INTINMIDATI, RESTRICTIONATI ORI BLOCATI...ETC.!!!!  Domnul Mihai Diculoiu ne-a aratat  ca ACESTI PENALI NEBUNI VAMPIRI ECONOMICI SUGACII SI SUGATIVELE CONTAMINATE PRIN FAPTELE LOR PENALE DOVEDIDE  SI PLINE LA BOT IN RONTAITORILE LOR PE CARE LE AU DE PAPA PENAL CREAN_TE CU_RENTE SALARII IN ILEGALITATE SI FURT DOVEDIT din banii munciti si cotizati ai nostriiiii salariatii muncitori OLTCHIM, continua in ilegalitate si isi mentin ilegalitatile prin comiterea faptelor si incalcarea legilor si actelor de disponibilizare si produc prejudicii cu daune si demolare Oltchim  si salariatilor acestui fost colos industrial OLTCHIM si unui judet Valcea care este in picaj si FALIMENT INDUS VOIT DE HOARDELE DE HOTI ACIUTI SA LASE CRIME IN URMA LOR PRIN VICTIMELE COLATERALE PE CARE LE CONSIDERA EI, CEEA CE ESTE CAZ PENAL.

 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM.

JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA ROMANIA!!! CONVENTIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI, U.E., NATO, O.N.U., U.S.A., CONSTITUTIA  ROMANIEI!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

Cu_rtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO)

 

Cu_rtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) isi are originile in Conventia Europeana a Drepturilor Omului din 1950, semnata la Roma, pe 4 noiembrie si intrata in vigoare in septembrie 1953. Conventia a reprezentat primul efort colectiv in directia impunerii si respectarii drepturilor afirmate de Conventia Universala. In prima faza Cu_rtea lucra in tandem cu Comisia Europeana, dar, pe masura dezvoltarii activitatii din perioada anilor 1980-1990, activitatea Cu_rtii nu a mai fost atat de dependenta de Comisie.

Conventia statuta urmatoarele drepturi si libertati:

  • dreptul la viata

 

  • interzicerea torturii

 

  • interzicerea scalviei si a muncii fortate

 

  • dreptul la libertate si la siguranta

 

  • dreptul al un proces echitabil

 

  • nici o pedeapsa fara lege

 

  • dreptul la respectarea vietii private si de familie

 

  • libertatea de gandire, de constiinta si de religie

 

  • libertatea de exprimare

 

  • libertatea de intrunire si de asociere

 

  • dreptul la casatorie

 

  • dreptul la un recu_rs efectiv

 

  • interzicerea discriminarii

 

  • derogarea in caz de urgenta

 

  • restrictii ale activitatii politice ale strainilor

 

  • interzicerea abuzului de drept

 

  • limitarea folosirii retrangerii drepturilor
    • CEDO se compune dintr-un numar de judecatori egal cu acela al statelor contractante. Compozitia Cu_rtii numara 43 de judecatori in prezent. Nu exista nici o restrictie in ceea ce priveste numarul de judecatori de aceeasi nationalitate. Judecatorii sunt alesi de fiecare data pentru sase ani, de catre Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei. Totusi, mandatul unei jumatati din numarul judecatorilor alesi la primele alegeri va expira dupa trei ani, astfel incat reinnoirea mandatelor unei jumatati din numarul judecatorilor sa se faca la fiecare trei ani.

      Judecatorii isi exercita activitatea cu titlu individual si nu reprezinta nici un stat. Ei nu pot exercita vreo activitate incompatibila cu obligatiile lor de independenta si impartialitate sau cu disponibilitatea ceruta de o activitate exercitata pe timp complet. Mandatul judecatorilor expira la atingerea varstei de saptezeci de ani.

      Cu_rtea, in plenul ei isi alege presedintele, doi vicepresedinti si doi presedinti de sectiune pe o perioada de trei ani. Actualul presedinte al Cu_rtii este Luzius Wildhaber (Elvetia).

     



 
Tip

Institutie internationala