Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40826 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 19:39

40824: -  Iti raspund civilizat adresata cate cei care au afirmat nemernicii:

 Pe Piperea si pe grupul infractional pe care il conduce nu are voie sa-l interseze ce face fostul salariati disponibilizat Oltchim si cetatean al Romaniei cu banii care sunt ai NOSTRIIIII DISPONIBILIZATII 2013 AI NOSTRI din munca noastra si cotizatiile de ani vechime in munca in functie de ani  in munca la Oltchim. Nemernic este cel care induce cretinisme si tu si altii muscati ce va spune. Baaa nu suntem betivi si nici cazuti prin santuri cum spune Piperea, ca sunt cati-va ala este un numar imfim si fac ce vor cu banii lor DAR NU SUNT BANII TUTUROR  DISPONIBILIZATII 2013 FIECARE TREABA LOR CE FACE CU BANUL LUI . [ PUNCT] Iar Mateita mananca ca_cat din cu_rurile noastre si papa tot pentru ca ne linge si ne smirgheluieste continuu si isi baga limbuta ca porcul indobitocit de rasa  infect ce este clocoteste mizeria in el si explodeaza la cat se indoapa dn ness-ul nostru.  HOTII, ASA SPUN EI , SE INTREABA EI, CA CE FACEM NOI CU BANII, ETE SAC NU-I SPUNEM NOI CE FACEM CU BANII, PAI NI FURA EI SI MA INTREABA PE MINE CE FAC CU BANII, NENOROCITULE CARE ESTI SI TU SI ALTII CA TINE SI ALTE COMENTARII NU-TI MAI DAU CA ESTI UN DOBITOC SI NOI N-AM CERUT CE AU CERUT ALTII DINTRE DISPONIBILIZATI si alte acorduri ilegale protocolare si PENALE FIRMITURI, PE ALEA SA LE INGHITI SI MERGEM SA TE SERVIM NOI CU SAVARINE. AVEM DE PRIMIT SUMELE TOATE SI TOT CONFORM CU CEEA CE POSTAM SI PUBLICAM VALOAREA DIN ACTE, ALTCEVA NU E PROBLEMA NIMANUI CE FACEM CU BANIIII.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40827 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 19:55

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.: oltchim.ro
SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.
SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40828 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 19:59

Capitolul IV - Raspunderea membrilor organelor de conducere

Art. 138
(1) In cazul in care in raportul intocmit in conformitate cu dispozitiile art. 59 alin. (1) sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a debitorului, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecatorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoana juridica, ajuns in stare de insolventa, sa fie suportata de membrii organelor de conducere si/sau supraveghere din cadrul societatii, precum si de orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului, prin una dintre urmatoarele fapte:
a) au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice in folosul propriu sau in cel al unei alte persoane;
b) au facut acte de comert in interes personal, sub acoperirea persoanei juridice;
c) au dispus, in interes personal, continuarea u
nei activitati care ducea, in mod vadit, persoana juridica la incetarea de plati;
d) au tinut o contabilitate fictiva, au facut sa dispara unele documente contabile sau nu au tinut contabilitatea in conformitate cu legea;
e) au deturnat sau au ascuns o parte din activul persoanei juridice ori au marit in mod fictiv pasivul acesteia;
f) au folosit mijloace ruinatoare pentru a procu_ra persoanei juridice fonduri, in scopul intarzierii incetarii de plati;
g) in luna precedenta incetarii platilor, au platit sau au dispus sa se plateasca cu preferinta unui creditor, in dauna celorlalti creditori.
(2) Aplicarea dispozitiilor alin.(1) nu inlatura aplicarea legii penale pentru faptele care constituie infractiuni.


Capitolul V - Infractiuni si contraventii

Art. 143
(1) Constituie infractiunea de bancruta simpla si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda neintroducerea sau introducerea tardiva, de catre debitorul persoana fizica ori de reprezentantul legal al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii in termen, care depaseste cu mai mult de 6 luni termenul prevazut la art.27.
(2) Constituie infractiunea de bancruta frauduloasa si se sanctioneaza cu pedeapsa de la 6 luni la 5 ani fapta persoanei care:
a) falsifica, sustrage sau distruge evidentele debitorului ori ascunde o parte din activul averii acestuia;
b) infatiseaza datorii inexistente sau prezinta in registrele debitorului, in alt act sau in situatia financiara sume nedatorate, fiecare dintre aceste fapte fiind savarsite in frauda creditorilor;
c) instraineaza, in frauda creditorilor, in caz de insolventa a debitorului, o parte din active.
Art. 144
(1) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(1) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 8 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia.
(2) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(2) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.
Art. 145
(1) Insusirea, folosirea sau traficarea de catre administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia de bani, valori ori alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza constituie infractiunea de delapidare si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 10 ani la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.
Art. 146
Fapta persoanei care, in nume propriu sau prin persoane interpuse, solicita inregistrarea unei cereri de admitere a unei crean_te inexistente asupra averii debitorului se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.

Art. 147
Refuzul debitorului persoana fizica sau al administratorului, directorului, directorului executiv sau al reprezentantului legal al debitorului, persoana juridica, de a pune la dispozitie judecatorului-sindic, administratorului judiciar sau lichidatorului, in conditiile prevazute la art.35, documentele si informatiile prevazute la art.28 alin.(1) lit.a)-f)
sau impiedicarea acestora, cu rea-credinta, de a intocmi documentatia respectiva se pedepseste cu inchisoare de la un an la 3 ani sau cu amenda.
Art. 148
Infractiunile prevazute la art.143-147 se judeca in prima instanta de tribunal, cu celeritate.

Art. 148^1
(1) Nerespectarea prevederilor art. 45 alin. (2^1) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 30.000 lei.
(2) Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac de catre organele de specialitate ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, din oficiu sau la sesizarea judecatorului-sindic, a administratorului judiciar/lichidatorului sau a oricarei persoane interesate. Veniturile rezultate din aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac venit la bugetul de stat.
(3) Contraventiei prevazute la alin. (1) ii sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.



SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40829 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 20:20

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A
Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca
Art. 158
Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. 


JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!! HOTIA DE LA OLTCHIM CREAN_TE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!
RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!


Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:
Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.
LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM 


CODUL PENAL Codul Penal actualizat 2015

CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015


LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!


LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014


Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA
Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)


OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018


H.G. 241/08.05.2013


CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE


JOS CENZURA !!! Noi avem regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, Convenţia europeană a drepturilor omului


Crean_tele salariale in cazul insolventei angajatorului


Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.


SUNTEM PRADUITI!!!!!!
INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013
Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM 


UNDE SUNT BANII????DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA
SUNTEM PRADUITI!!!!!! INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40830

2015-06-30 20:32

40829

prostovane, nu te citeste nimeni asa ca nu te mai epuiza degeaba, nu te citeste nici ma-ta aia cu o juma de btic in cap, bagami-as p.u.l.a in tot neamul tau de retardat si de bolnav mintal. F.u.t.u.-te in gura cu rererererre tale

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40831 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 20:33

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:


CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM
UNDE SUNT BANII???? DNA,HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!


S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????


planul Rominsolv – BDO. :


Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :
T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821


5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:


Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:
Participatie RCS-RDS 1,509
Dobanzi Credite Banci 5,850
Furnizori interni si externi 21,574
Clienti in avans interni si externi 478
Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354
Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699


2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.


Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare pag 81 din 315 din  Plan_Reorganizare_Oltchim.


Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.


SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:
1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2. 34.212 lei pentru o vechime intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3. 51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii; 


rominsolv.ro  ; oltchim.ro

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA


Art. 3.10. crean_tele salariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;
Art. 96. (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.
Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale;
Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.
Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment. 


Plan Reorganizare Oltchim

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!!VALOAREA INTREAGA SI CONFORM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREAN_TELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CLĂNȚOI - BETIVUL MILOG.VREA SI EL BANI

#40832 Re: CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 20:35

 

 Gresit COA_IE! 

Cand piperea zicea de betivi, se referea la tine, clantoi!

Tu esti si nebun si idot pe deasupra.

Mananci ca_cat cu polonicul si vb si cu gura plina.

Ce legatura are ba puloi batran si retardat salariile disponibilizatilor cu munca prestata????

Baaaa analfabetule baaaa istericule baaaaa prostane... pensia reflecta ce ai muncit o viata, jegos imputit ce esti. Vrei compensatorii ca sa le bei fu tu ti mortii ma tii! Apropo, sa te fu_t cu toate sindicatele tele slo svo bica cernev bidini marcu diculoi si toti ca catii ce ii mananci!

CLANTOI, HAI BATRANE CA DAU EU BANUTUL

#40833 Re:

2015-06-30 20:40

 

 DACA MA LINGI LA C_UR ZI DE ZI SI IMI SU_GI POOLA DE DOUA ORI PE ZI, ITI PROMIT CA ITI DAU EU COMPENSATORIILE VISATE.

CATE 2 LEI PE ZI GARANTAT!

DAR DACA FACI TREABA BUNA, CUM O SU_GEAI SI LA OLTCHIM

clantoi vopsit

#40834 Re: CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 20:44

 

 Retardatule, pana iei tu banii, eu iti mai halesc un salariu din banii aia munciti de tine :)))

Mori COA_IE de ciuda ca iti iau banii! Banii tai baaaaaaa!

Fa spume la bot URATULE! CA PARUL STII SA TIL VOPSESTI CO_IOSULE :))))

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40835 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 20:45

TOTI CREDITORII CU CREAN_TE ( ordinea nu conteaza, este aleatorie numerotata )


1. creditorii garantaţi,
2. creditorii esenţiali (furnizori de utilităţi),
3. creditorii bugetari,
4. creditorii salariaţi,
5. creditorii chirografari.
" - Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea crean_ţelor acestora (...).
- Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.
- Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea crean_ţelor acestora (…).
- Crean_ţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.
- Celelalte crean_ţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO.


MODUL DE PLATA PRIN ACHITARE:


OLTCHIM CREAN_TE ACHITARE:


1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. crean_tele izvorate din raportul de munca;
3. crean_tele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si crean_tele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. crean_tele bugetare;
5. crean_tele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. crean_tele reprezentand sumele stabilite de judecatorulsindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. crean_tele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte crean_te chirografare;
9. crean_tele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) crean_tele izvorand din acte cu titlu gratuit.

LEGEA 85/2006:


Art. 3.10. crean_tele salariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;


Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment;


Art. 96. (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.


Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale.

Plan Reorganizare Oltchim

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!!VALOAREA INTREAGA SI CONFORM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREAN_TELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

 

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40836 Re: Re: CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 21:02

 

40832;40833; 40834 <= TU SI GRUPA TA DE RETARZI SUNTETI CLANTOI SIUGACII SI SUGATIVE NUMAI FANTASMAGORII AVETI IN HOITUL VOSTRU RETARD , INVOCI NUME, SPUNETI INEPTIII SI SUNTETI SUGACII DE SERVICI DE VA IES OCHII DIN ORBITE, MAIMUTOII, PORCAITII, INJURATI, SPURCATI, DENIGRATI, DEZINFORMATI, VA DATI DREPT CINE INVENTATI VOI PE BOALA VOASTRA NENOROCITA ATI PIERDUT CONTROLUL PE INFORMATII SI NU MAI STITI NIMIC SI  VEHICULATI ... CUM VORBEATI DE GREVA FOAMEI SI RESPCTIVII NU MAI ERAU DE ORE BUNE IN GREVA FOAMEI, RASTALMACITI, VA INCU_RCATI VOI CU VOI, VA PROSTITI PE VOI SA TRAMBITATI  VOI ASMUTIND PE ALTII, TROLLI SUGACII SI SUGATIVE  SI INVENTIILE CARE SUNTETI DE NU DETINETI NICIO INFORMATIE DAR VA OCUPATI DE INFORMATIE SI SCOATERE DIN CONTEXT, FACETI SPUME LA GURA SI VA IESE IMPUTICIUNEA PESTE TOT DE JEGURI ORDINARE CE SUNTETI SI  PENTRU VOI VA REPOSTEZ SI RE:RE:RE PENTRU VOI SUNT UMBRA VOASTRA CARE-MI REVENDIC CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE OLTCHIM PE COTIZATII SI MUNCA IN FUNCTIE DE VECHIME MUNCA COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA SI UMBRA VOASTRA DETESTAT SI VA BANTUIE SI VETI AVEA CONTINUU... PANA SE ACHITA TOT SI VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE LEGI,  O  VETI LUA VOI IN CLANTA SPURCATA SUGACE SI OTRAVITA CE ACUM LUATI IN HAOS SI MISTOURI SI SUNTETI SUB EFECTUL COMICARIILOR, DEZINFORMARILOR, DENATURARILOR, AIURELILOR, IMBARLIGATURILOR AMETIOATRE PENTRU CA SUNTETI PENALI SI VA DAU CA SUNTETI PENALI , TOT ASA CA NU VEDE NIMENI SI NU CONTEAZA SI NU MAI ESTE NIMENI,...

RASPUNS PREA CIVILIZAT PENTRU HOITURI LEPROASE CA VOI SI TOXICE, MORTII VII VAMPIRIZATI ECONOMIC, VA DAU RASPUNS:

CONDUCEREA PENALA ESTE MARE PARTE ALCOOLICA SI SE POT FACE ANALIZELE MEDICALE LE IESE IN SANGE, PARVU A FOST SI INCA UNU ESTE DOVEDIT AVRAM SI MATEITA ESTE CU BULCUCAIALA IN OCHI SI-L TRADEAZA LIMBA LA DOVEDIT SPECIALISTUL IN SUGATIVIZARE VICTOR AVRAM CA ASTA ARE SCOALA IN A BEA CU STICLELE SI CAND SPUN STILCLEEE E FRATE CU PARVU TE RECUNOSTI CE PI_ZDA MA-TII DE BETIV SI ALTII CA EI DE WHISKEY-URI SI CONIACUL DE TUDOSE LE FACE SI EL COMANDA:

1. EU DOVEDESC CU ACTE CA NU'S BETIV, A BEA O BERE PENTRU CA ESTE ALIMENT SI TRECUT IN ALIMENTATIE SI MIE DE LA MEDIC  AM RECOMANDARE PENTRU CA MENTINE SANATATEA, NU INSEAMNA CA ESTI BETIV. EU CHIAR NU SUNT BETIV SI NU MA JUSTIFIC VOUA DROGATILOR AFUMATI CUM SPUNETI CA LE CAM AVETI CU FUMURILE SI LASATI PE AICI CAT DE INCU_RCATI SUNTETI SI ...PRAF IN OLIGOFRENIA PE CARE O AVETI, CEEA CE A SPUS PIPEREA SI MATEITA DE UNII SUNT IMFIMI DACA BEAU UNII PUTINI, FOARTE PUTINI  SI CATI-VA POSIBILI ALCOOLICI  SUNT DOVEDITI  NU ARE NICIO LEGATURA CU TOTI DISPONIBILIZATII 2013 SI CEI  DOVEDITI  CU PROBLEME DE SANATATE CARE NU LE ESTE VINA LOR IN TOTALITATE SI EU NU-I CONDAMN ESTE TREABA LOR SI PREA PUTINI MAI ALES ACUM FIIND DISPONIBILIZATI 2013 SUNT LIBERI SI POT SA FACA CE DORESC CU BANII LOR SI VIATA  LOR LE APARTIN SUNT BANII SI VIATA LOR, SUNT ATAT DE PUTINI CA VOI ASTIA DE GROHAITI SI BEHAITI SUNTETI MICRO SI PICO HOITURI IMPUTITE VOI SI EI CEI CARE SUNT ALCOOLICI FOARTE PUTINI, EXTREM DE PUTINI SI MAI AM UN ARGUMENT DAR NU VI-L SPUN CA SUNTETI PREA PROSTI DOVEDITI INAPTI  SI TAMPI DIN NASTERE EMBRIONI NEDEZVOLTATI SI ATI RAMAS NEDEZVOLTATI SI PROSTI NEBUNI SCOSI DIN CONTEXT, IAR DISPONIBILIZATII 2013 FAC CE DORESC CU BANII SI MUNCA LOR ESTE DREPT LEGAL SI PRIN COTIZATII PENTRU ASTFEL DE SITUATII STIPU_LAT SI-N LEGEA CCM S-AU OPRIT BANI IN INSOLVENTA OLTCHIM BLOCATI ILEGAL  SI  CAZ PENAL DEMONSTRAT DIN SALARII VECHIME FIECARE DE CAND A INTRAT IN OLTCHIM SA SE OFERE LA DISPONIBILIZARI COLECTIVE PRIMA DATA IN ISTORIA OLTCHIM RAMNICU VALCEA DE LA INFINTARE DIN 1966 OFERITE  IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA BANII NOSTRI COTIZATI PENTRU ASTFEL DE SITUATII  AM SI SPUS SI TOT NU E TREBA LUI PIPEREA SI GASCA LUI DE INFRACTORI  SI A NIMANUI CE FAC CU BANII DISPONIBILIZATI 2013 , MUNCA NOASTRA A DISPONIBILIZATILOR 2013 SI FIECARE SI CONSUMA DIN CAT AU CONTRIBUIT LA VECHIMEA IN MUNCA DIN LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA LA NIVEL OLTCHIM SI CAT ARE IN ACTELE DE DISPONIBILIZARE 2013 TRECUT, BANII FIECARUIA DIN ACTE.

2. BAAA PUTOIULE, SA-RI-TI-AI OCHII DIN ORBITA CA ESTI ATAT DE HANDICAPAT SI  BATUT DE VIATA CA NICI DACA ITI SCRIU TU NU VEI INTELEGE VREODATA CE LEGATURA ARE CU SALARIILE COMPENSATORII DIN VECHIMEA IN MUNCA SI GRADUL ASA CUM AM ARATAT SI ESTE STIPU_LAT IN LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM, LEGI SI ACTE SI PESTE TOT UNDE SUNT TRECUTE SI AICI PE PETITIE PE CARE TU SI CU OCHII IN  LEGE NU VEI INTELEGE NIMIC DIN CE ESTE IN EA SI LITERELE SUNT ENICME PENTRU TINE CA SI SCRIEREA PE CARE O LASI IN URMA TA DE ANIMAL  ANALFABET SI IN LEGEA 85 / 2006 SI TOATE LEGILE  ACESTEA ARATATE DAR  PENTRU CA ESTI SCOS IN CONTEXT SI OTRAVIT DE SUFOCAREA ITI IESE CONTINUU SI GROHAI CA PORCUL SI MAIMUTARESTI CA IMPUTITUL IN URMA TA SI ALTORA CARE TE IMITA ITI RAMAN INDOBITOCIRILE SI ENICMELE SI PORCAITTURILE SI MIZERIILE SI TOT CEEA CE AI IN URMA TA SI ALTII CA TINE CARE TE IMITA SI SUNTETI RUPTI DEFINITIV DE TOT, MORTII VII SUFOCATI SI FARA AER.

3. ANIMALULE ANALFABET SI RUPT DE VIATA DE O DETII, TRECI LA SOMN CA ESTI PLECAT CU TOT NEAMUL IN SOMNUL ALA ADANC SI....TOT NEAMUL  TAU DE IDIOTI IN COSMOS SA INCHIZI PETITIA CU SCOPUL TAU,  TE VEI DEZINTEGRA CA UN OBOSIT SI UN NIMIC CE ESTI.

4, PENTRU A EVITA FALIMENTUL SI A EVITA SA DISPARA OLTCHIM CONSORTIUL OLTCHIM SI STATUL ROMAN ARE OBLIGATIE SA ACHITE ACESTE CREA_NTE  OLTCHIM TOATE SI VALOAREA TOATA ( CONSORTIUL INCALCA LEGEA 85/2006 SI TOATE LEGILE PENALE PRIN FAPTELE COMISE )  PENTRU A IESI DIN INSOLVENTA SI EVITARE DISPONIBILIZARI COLECTIVE ASA CUM SI PROMITEA TOT CONSORTIUL DIN OLTCHIM SI SE PARE CA DA RATEU DUPA RATEU, PRIN  FOFILEALA SI INTARZIERILE DUC LA ALTE DISPONIBILIZARI SI MIMAREA ASA CUM S-A MAI PROCEDAT IN INSOLVENTA OBSERVATIE SI ACUM IN PLANUL DE REORGANIZARE CARE ESTE TOT O MIMARE DUCE LA DISPARITIA OLTCHIM SI INCHIDEREA SOCIETATII, ESTE OBLIGATIA OLTCHIM CUM AM ARATAT IN POSTAREA DE MAI SUS SA ACHITE TOT SI VALOAREA TOTALA DIN ACTE SI LA CREDIDORII CU ACTE CARE SUNTEM IN OLTCHIM, PRIORITATE SALARIILE SI TOATE SALARIILE CREA_NTE NEACHITATE.

Plan Reorganizare Oltchim


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!!VALOAREA INTREAGA SI CONFORM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREAN_TELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40837 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 21:30

Un calau neindemanatic: Victor Ponta


pna.ro/comunicat IMPARȚIALITATE•INTEGRITATE•EFICIENȚĂ 05 iunie 2015 Nr. 1026/VIII/3


COMUNICAT


În dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 494/VIII/3 din 13 martie 2015, privind presupuse acte asimilate corupției săvârșite la companiile energetice Turceni și Rovinari în legătură cu încheierea unor contracte de asistență juridică, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
1.Procu_rorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:
- fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni)
- complicitate la evaziune fiscală în formă continuată
- spălarea banilor
În ordonanța procu_rorilor se arată că, în cauză, există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o parte însemnată din sumele obținute de către SCA „Șova și Asociații” de la cele două complexe energetice (Turceni și Rovinari) a fost destinată exclusiv interesului personal al lui Șova Dan-Coman și a persoanelor din sfera sa relațională.
La data 6 mai 2015, în contextul documentării, de către procu_rori, a aspectelor privind relațiile contractuale ale societății de avocatură SCA „Șova și Asociații, s-a dispus predarea, de către autoritatea fiscală competentă, a tuturor înscrisurilor existente privind actele de inspecție fiscală efectuate la Cabinetul de Avocat „Ponta Victor Viorel”.
În urma analizării înscrisurilor, în raport de probele ce fuseseră deja administrate în cauză, a rezultat următoarea stare de fapt:
La data de 30.08.2007, între SCA „Șova și Asociații” reprezentată de Șova Dan-Coman și Cabinetul Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel” reprezentat de Ponta Victor-Viorel s-a încheiat o convenție de conlucrare profesională, având ca obiect conlucrarea celor două părți în dosarele de natură penală, de drept penal al afacerilor, precum și în alte cauze în care se va ivi necesitatea. Convenția s-a încheiat pe o perioadă nedeterminată. În convenție s-a prevăzut că pentru lucrările profesionale efectuate în conlucrare, onorariile să fie încasate de societatea de avocați, iar avocatul Ponta Victor-Viorel să primească o sumă fixă de 2.000 euro, pentru care va emite o factură lunară.
Prin act adițional, începând cu luna aprilie 2008, s-a majorat la suma de 3.000 euro/lună onorariul avocatului Ponta Victor-Viorel.
Convenția de conlucrare s-a încheiat în luna decembrie 2008, moment în care Ponta Victor-Viorel a devenit ministru.
Pentru presupusele activități efectuate în conlucrare, avocatul Ponta Victor-Viorel a emis în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei.
Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societății de avocați SCA „Șova și Asociații” care a efectuat plata contravalorii lor după care le-a înregistrat în contabilitate. Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operațiuni reale, având în vedere că, în realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici un fel de activitate profesională în temeiul convenției de conlucrare. Șova Dan-Coman a fost singura persoană cu drept de dispoziție în privința oricăror acțiuni de orice natură care implicau societatea de avocați.
Ulterior, pe fondul unor controale fiscale, desfășurate în perioada mai-octombrie 2011, Ponta Victor-Viorel s-a înțeles cu Șova Dan-Coman ca acesta să întocmească în cadrul societății de avocați, rapoarte de activitate juridică, pretins a fi prestată de Ponta Victor-Viorel, corespunzătoare celor 16 luni cât a durat convenția.
Întrucât specializarea juridică lui Ponta Victor-Viorel este dreptul penal s-a stabilit ca activitățile să vizeze asistența juridică în dosare de natură penală în legătură cu clienții societății de avocați.
Astfel, în cu_rsul lunii august 2011, s-au întocmit în fals, 16 înscrisuri corespunzătoare câte unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008.
Cele 16 înscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda „copy paste” după modelul înscrisurilor privind activitatea juridică desfășurată de mai mulți avocați din cadrul SCA „Șova și Asociații”, avocați care au declarat că nu au conlucrat niciodată cu Ponta Victor-Viorel. În realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici una din activitățile respective, nici măcar în parte.
Ponta Victor-Viorel a folosit o parte din sumele obținute de la SCA „Șova și Asociații” pentru cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidențial situat în Bucu_rești.
În perioada 11.11.2008 - iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a mai beneficiat de foloase din partea societății de avocați, constând în transmiterea dreptului de utilizare cu titlu gratuit a autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10. În tot acest timp, societatea de avocați a plătit avansul (37.027,41 lei), ratele de leasing (aprox. 6.000 lei/lună) și alte obligații către firma de leasing, în total, 79.641,11 lei. În luna iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a preluat leasingul autoturismului fără să mai achite vreo sumă de bani societății de avocați.
Autoturismul a fost achiziționat de societatea de avocați SCA „Șova și Asociații”, la solicitarea expresă a lui Ponta Victor-Viorel.
Suspectului Ponta Victor-Viorel i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile anterior descrise, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.
2.În aceeași cauză, procu_rorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată (două acte materiale) fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru al României, având în vedere că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:
În calitate de prim-ministru al României, Ponta Victor-Viorel l-a desemnat pe Șova Dan-Coman, în luna august 2012, în funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul, în luna decembrie 2012, în funcția de ministru delegat pentru Proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine, în luna februarie 2014, ca ministru interimar al Transporturilor și în luna martie 2014 ministru al Transporturilor, în condițiile în care Ponta Victor-Viorel a beneficiat în trecut de foloase din partea lui Șova Dan-Coman, constând în sume de bani (în total aprox. 250.000 lei) și dreptul de folosința gratuită a unui autoturism.
Probele administrate au relevat faptul că Ponta Victor-Viorel a beneficiat, lunar, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, de sume de bani cuprinse între 7.900 lei și 14.000 lei, în total 181.439,89 lei, în temeiul unei convenții fictive de conlucrare profesională în domeniul juridic încheiată între SCA „Șova și Asociații” reprezentată de Șova Dan-Coman și Cabinetul de Avocat „Ponta Victor-Viorel” reprezentat de Ponta Victor-Viorel, iar în perioada noiembrie 2008 - iunie 2009 a beneficiat în mod gratuit de dreptul de folosință al autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10, achiziționat de SCA „Șova și Asociații” în sistem de leasing financiar de la Romstal Leasing (rate în valoare de aprox. 6.000 lei/lună), iar ulterior, în luna iunie 2009, de sumele de bani reprezentând avansul și alte cheltuieli aferente contractului de leasing în momentul preluării acestuia de către Ponta Victor-Viorel, în total suma de 79.641,11 lei. 

Prin urmare, în conformitate cu prevederile legale și constituționale, procu_rorul șef al DNA inițiază procedura de sesizare a Camerei Deputaților, pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față Ponta Victor-Viorel, deputat, care în perioada în care se presupune că a săvârșit infracțiunile de conflict de interese a îndeplinit funcția de prim-ministru.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40838 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 22:19

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

portal.just.ro


DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.


S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.
Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014
OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018
H.G. 241/08.05.2013


DECIDE:  Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: Art.36, Art. 37 si Art.42,
Art38.
Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:
1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.


REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.
Art. 39
Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.
Ceea ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:
".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."
Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)


SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:


1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2. 34.212 lei pentru o vechime intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3. 51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;


CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ


M. Drepturi si obligatii generale ale partilor
1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:
a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;
n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile
4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;
a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;
c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;
d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;
g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;
i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.
SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2013

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40839 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 22:28

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :
T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821


5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014

La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:


Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:


Participatie RCS-RDS 1,509
Dobanzi Credite Banci 5,850 Furnizori interni si externi 21,574
Clienti in avans interni si externi 478
Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354
Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699
Bugetul de stat 7,334
Bugetul local 1,542
TOTAL DATORII 50,340
Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 PLAN DE REORGANIZARE


DECIDE:
Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):


 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: Art.36, Art. 37 si Art.42,
Art38.
Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:
1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.


REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.
Art. 39
Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau ne
plata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.
Ceea ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:
".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."


SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:


1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2. 34.212 lei pentru o vechime intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3. 51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)


UNDE SUNT BANII????
CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM
HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!


S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.


6 salarii ; 12 salarii ; 18 salarii <= UNDE SUNT BANII????UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????
SUNTEM PRADUITI!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA


UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40840 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 22:38

JUSTITIE PROCES INSOLVENTA 30.01.2013 OLTCHIM

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

                                
 

 Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informatii generale

Nr.unic (nr. format vechi ) : 887/90/2013

Data ultimei modificari : 08.06.2015

Sectie: a II a CIVILA

Materie: Faliment

Cererea: cererea debitorului - L 85/2006 art. 27 alin 5

Stadiu procesual: Fond

 Parti

Nume si Calitate parte

SC OLTCHIM SA RM VALCEA         Debitor  

CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006   Lichidator  

BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006   Lichidator  

JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA  Reprezentant legal 

OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA  Reprezentant legal 

D.G.F.P VÂLCEA    Reprezentant legal 

COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE    Reprezentant legal 

TOTI CREDITORII CU CREAN_TE IN OLTCHIM BANI DETALIATI IN ACTE PRIMII SI PRIORITATE LA ACHITARI VALOAREA INTREAGA SI INTEGRALA SALARIATII OLTCHIM VALOAREA TOTALA SI SUMA DIN ACTE  CREDITORI

 

Sedinte

23.09.2015

Ora estimata:08:00

Complet: S3-Faiment

Tip. solutie:

Solutie pe scu_rt:

Document:

 

17.06.2015

Ora estimata:08:00

Complet: S3-Faiment

Tip. solutie: Amana cauza

Solutie pe scu_rt:

Document:

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre 892/2015 22.04.2015

 

NU SUNTEM PE CAZ SOCIAL DISPONIBILIZATI CI DIN VECHIMEA IN MUNCA DE LA ANGAJARE IN OLTCHIM LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA LA NIVELUL OLTCHIM  SI CONFORM CU LEGEA 85/2006 BENEFICIEM SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, ASA CUM AU INCHEIAT EI DUPA DISPONIBILIZARE PE HOTIE COMPLETARE IN FURT SI CREAND CONFUZII SI ALTE ILEGALITATI... DISPONIBILIZATII 2013 AVEM DREPTURI SALARIALE DIN RAPORTUL DE MUNCA PE LEGE CCM OLTCHIM SALARII si Legea 85/2006 cu TOATE LEGILE IN SUSTINERE

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREAN_TE CU_RENTE SALARII, FURATE!!!

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA , OLTCHIM ACHITA TOT, LEGE.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.
Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!!VALOAREA INTREAGA SI CONFORM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREAN_TELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40841 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

2015-06-30 23:45

 Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Nume Calitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal
si TOTI CREDITORII CU CREAN_TE.... 

Sedinte

23.09.2015

Ora estimata:08:00

Complet: S3-Faiment

Tip. solutie:

Solutie pe scu_rt:

Document:

 

17.06.2015

Ora estimata:08:00

Complet: S3-Faiment

Tip. solutie: Amana cauza

Solutie pe scu_rt:

Document:

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre 892/2015 22.04.2015

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!!VALOAREA INTREAGA SI CONFORM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREAN_TELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Clantza cel cu gura de aur

#40842 Clantza afumata

2015-07-01 03:53

Sunt singurul care nu citeste nimic din ce zice re.tardul de clantza?

Sunt singurul care se ganteste sa i-o traga la vizuina lu ma-sa?

Cap de Cauciuc

#40843 FRIPTURISTILOR

2015-07-01 04:48

Ce faceti ba cu PROSTUL de Comanescu in conducerea SLO asta este bun decat de facut bascalie si de cerut bani la datoriile pe care le are a stat sluga a lui Diculoiu pana acum si acum pozeaza in mare Vice la SLO.Pacat domnule Diculoiu ca ai lasat in urma numai lichele nici unul din cei 3 nu este casatorit sunt niste OI RATACITE in viata.


Musafir

#40844 tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-07-01 04:54

Asa este mai ca nici Marcu,nici Comanescu,nici Draghici Mihaela nu sunt casatoriti,,AU PIERDUT ACTELE''-sunt oameni fara nici un dumnezeu se gandesc numai la ei,domnule Diculoiu ai lasat dezastru in urma oameni dezbinati niste habarnisti la SLO,si un sindicat cu datori de 2,7 miliarde lei.


Musafir

#40845 iar s-a imbatat CLANTOI

2015-07-01 05:18

Iar s-a imbatat clantoi.

Baaaa, dar asta e sugativa rau de tot.

Le su_ge ca un campion.

Problema e ca nea CLANTOI e pe TRATAMENT si uite ce urat face.

El oricum e un NAȘPET, ca deh, e si prostan si urat si isteric. Le are pe toate.

Dar cand mai si bea, devine violent: TE PRINDE PE STRADA, ITI TRAGE PANTALONII SI TI-O MOLFAIE CU TUPEU.

Sa facem o cheta, dam cate un leu fiecare si ne plimba pu_lile prin gura lui sloboda.

Dinti nu are, asa ca stam fara griji, nu musca :)))).

HAI CLANTOI, FACI SI TU UN BAN CINSTIT, CA LA CE PUTOARE AI FOST IN OLTCHIM...

CLANTOI E DIVORTAT SI CU FRUSTRARI.E NEFU_TUT.

#40846 e divortat, ce sa faca si el

2015-07-01 05:34

E divortat, ce sa faca si el? Si o freaca singur.

Si o beleste la rece cu tupeu.

Un nebun.

Ii place si sa su_ga trombonul.

CLANTOI E DIVORTAT. E NEFU_TUT.

#40847 e divortat, ce sa faca si el

2015-07-01 05:43

CLANTOI e divortat, toata ziua o freaca si si-o freaca singur. Trebuie sa ii gasim o femeie, sa se descarce.ca nu il asculta si poate o omoara, mai stii? :))


Musafir

#40848

2015-07-01 05:46

CLANTOI e divortat, toata ziua o freaca si si-o freaca singur. Trebuie sa ii gasim o femeie, sa se descarce. Numai sa nu ii spuna de crean_te legi cruci porci zburatori licu_rici. Ca nu il asculta si poate o omoara, mai stii? :))


Musafir

#40849

2015-07-01 05:48

CE IMI PLACE CUM PUNE EL LEGILE ASTEA!

IMI PLACE SA IL F_UT IN C_UR SI EL SA POVESTEASCA DE LEGI ARTICOLE, CE MAI STIE EL.

GASITI L PE CLANTA, CA IL REZOLV LA PORTBAGAJ. CA MI E SIMPATIC.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40850 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 06:16

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A
Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca
Art. 158
Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. 


JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!! HOTIA DE LA OLTCHIM CREAN_TE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!
RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!


Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:
Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.
LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM 


CODUL PENAL Codul Penal actualizat 2015

CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015


LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!


LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014


Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA
Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)


OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018


H.G. 241/08.05.2013


CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE


JOS CENZURA !!! Noi avem regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, Convenţia europeană a drepturilor omului


Crean_tele salariale in cazul insolventei angajatorului


Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.


SUNTEM PRADUITI!!!!!!
INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013
Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM 


UNDE SUNT BANII????DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA
SUNTEM PRADUITI!!!!!! INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????