Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#40851 SLO, SVO, SSO, SUO - TOTI O APA SI-UN PAMANT!

2015-07-01 07:45

Stati in continuare in SLO sa achitati datoriile lui Diculoiu si Prisacaru fiindca ei au fugit.Ba da ce echipa tare a lasat Diculoiu unde sunt prieteni lui Dumitrascu ,Sturzu ,Mitu, Buse ?

Mergeti repede la SVO sa acoperiti gaura reclamata de enoriasii lui cernev de un miliard de lei!
Mergeti repede la SVO pentru ca soferasul - sudor frecator de menta in combinat mai vrea sa-si cumpere niste sufe de aur sa-si atarne la gatul gros de porc, niste diamante sa si le infiga ca m_uierile in buric, niste lanturi de aur sa si le atarne de maini pana vine politia sa-i atarne alte lanturi binemeritate pentru faptele sale.

LUPTA SINDICALA ESTE ZERO. SLO, SVO, SSO, SUO - TOTI O APA SI-UN PAMANT!


Musafir

#40852 Diculoiu nu mai e lider de sindicat la Oltchim

2015-07-01 07:51

Diculoiu nu mai e lider de sindicat.

Viata Valcii  Mierc_uri 1 iulie 2015   scris de Gabi Bercea

 

După 20 de ani, Mihai Diculoiu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Sindicatului Liber Oltchim:
„Mi-am dat deja demisia. Am pregătit în urmă cu o lună şi jumătate alegeri, azi, pe 30 iunie, au avut loc alegeri şi începând de mâine (n.r.: azi) nu mai sunt preşedintele Sindicatului Liber Oltchim.
Acum, preşedinte este Sorin Marcu, vicepreşedinte cu probleme sociale este Adrian Comănescu şi vicepreşedinte cu probleme economice şi de secretariat este Mihaela Drăghici.
În decizia luată, în primul rând m-a determinat lipsa de unitate sindicală la nivelul societăţii, cu toate eforturile pe care le-am făcut de-a lungul acestei perioade, din 2012 până în prezent.
Un alt motiv este schimbarea de mentalitate a salariaţilor Oltchim, care în loc să-şi dorească o structură sindicală puternică, care să se lupte cu administratorii judiciari, speciali şi cu actuala conducere, preferă să adere la anumite sindicate pentru a obţine anumite avantaje materiale”, ne-a spus Mihai Diculoiu.


Musafir

#40853 Ce-au cerut şi ce-au primit cei care fac greva foamei la Oltchim?

2015-07-01 07:57

Ce-au cerut şi ce-au primit cei care fac greva foamei la Oltchim? Să fie de la administratorul judiciar, din partea ăluia special, de la preotul Burluşi? 


INISCRET 1 Iulie 2015

Ce-au cerut şi ce-au primit cei care fac greva foamei la Oltchim

Săptămâna trecută, cei aflaţi în greva foamei în faţa combinatului Oltchim s-au pomenit cu doi preoţi care le-au făcut o slujbă în toată regula: cu busuioc, mir pe frunte, pupat crucea. Şi uite-aşa, în lipsa darurilor pământeşti, adică a salariilor compensatorii, bieţii oameni au avut parte de nişte daruri cereşti. Să fie de la administratorul judiciar, din partea ăluia special, de la preotul Burluşi? 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40854 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 08:44

  Hamlet şi Ofelia

 

          Varujan Vosganian               Călin Popescu Tăriceanu  

Vosganian dă asigurări că la Oltchim vor fi plătite salariile restante şi plăţi compensatorii

Mediafax.ro ; romanialibera.ro

 Nesimţire şi aroganţă

10 aprilie 2013

Ministrul Varujan Vosganian a venit vineri al Vâlcea să arate că e citit, că ştie despre Shakespeare, despre personajele acestuia, Hamlet şi Ofelia, dar nimic despre situaţia de la Oltchim. Nesimţirea şi aroganţa au fost pastilele sale de a scăpa de sindicaliştii care au ridicat probleme pertinente. I-a luat de sus, i-a luat la mişto, ca în final să-i ia şi în batjocu_ră şi să râdă cu gura până la urechi. Are ministrul ce are cu liderul de sindicat Mihai Diculoiu, pentru că ştie prea multe din ce se întâmplă în Oltchim la momentul actual. Dar are şi cu alţi lideri de sindicat din Oltchim, numai cu Cernev şi cu sindicatul lui n-are nimic, pentru că aceştia se supun orbeşte ordinelor sale şi ale administratorilor judiciari. Adică sunt, de fapt, nişte pioni în jocul Guvernului de-a insolvenţa la Oltchim.


De ce o fi venit Vosganian la Vâlcea rămâne încă un mister, pentru că n-a dialogat deloc cu sindicaliştii care aveau ceva de spus despre proasta gestionare a situaţiei de la Oltchim, care ştiau clar că angajaţii nu şi-au luat salariile restante în totalitate, aşa cum afirmă Guvernul şi administratorii judiciari şi care aşteptau o strategie de viitor clară pentru Oltchim şi pentru judeţul nostru. Ministrul a pretins că a venit la invitaţia sindicatelor, să stea de vorbă cu oamenii. Dar, dacă nu i-a convenit ce spun sindicatele, a dat-o pe Hamlet şi Ofelia, a râs cu gura până la urechi şi i-a batjocorit pe toţi. Ne-a luat de proşti pe toţi cei din sală, iar pe unii chiar a reuşit să-i prostească. A vorbit frumos despre ce roză e situaţia la Oltchim acum şi ce roză va deveni peste câteva luni. A scos din buzunar hârtii cu cifre care nu se potriveau deloc cu realitatea şi a crezut că aşa se face o analiză a ceea ce fac administratorii judiciari la Vâlcea. A demonstrat că este dezinformat de către aceştia, de către conducerea Oltchim şi de cei care au un interes, dar n-a vrut în ruptul capului să recunoască faptul că are informaţii trunchiate a ceea ce se numeşte activitate şi gestionare a combinatului vâlcean.

Sub pretextul că a trecut vremea vizitelor tovărăşeşti, n-a vrut să meargă pe Platforma Chimică să dea ochii cu mulţimea. A făcut bine, într-un fel, că cine ştie ce mai ieşea. Să dea Dumnezeu ca poveştile în roz şi roz ale ministrului Vosganian să se şi adeverească şi atunci ne vom face mea culpa. Însă întâlnirea de vineri, de la Prefectură, ne-a lăsat un gust amar. Gustul că Guvernul USL ne crede nişte proşti pe noi, românii, pentru că a reuşit să păcălească o parte din pop_ulaţia acestei ţări cu minciunile sale electorale şi postelectorale.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40855 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 08:55

Iun 07, 2014

VOCEA VÂLCII vă prezintă dovezi covârşitoare că din combinatul chimic Oltchim se vinde fier vechi. După a doua încercare ratată de privatizare a combinatului chimic Oltchim, atât salariaţii, cât şi cei disponibilizaţi nu mai au nicio speranţă că ceea ce a fost odată perla chimiei româneşti nu va ajunge la fier vechi. De fapt, încet, încet din combinat dispar utilaje, ba chiar secţii întregi, iar totul se face cu girul managerilor care s-au perindat pe la conducerea societăţii după ce fostul manager Constantin Roibu a fost înlăturat.
De cu_rând, am intrat în posesia a două contracte, din care rezultă, fără echivoc, că fostele conduceri ale combinatului din timpul mandatelor miniştrilor liberali Vosganian şi Gerea au vândut fier vechi din Oltchim.

Primul document în posesia căruia am intrat este un contract de vânzare-cumpărare din data de 14.05.2013, când director era Mihai Tălpăşanu, care avea drept obiect vânzarea, respectiv cumpărarea deşeurilor metalice şi nemetalice, adică deşeuri inox austenitic pregătit şi deşeuri inox austenitic nepregătit. Firma care urma să cumpere deşeurile este din Râmnicu Vâlcea şi se numeşte SC SILNEF MG şi este administrată de Ion Mihalcea. Contractul s-a derulat în perioada 01.05.2013 – 31.12.2013. Preţul pentru care s-a perfectat afacerea a fost de 1.680 USD/tonă deşeu pregătit, respectiv 1.500 USD deşeu nepregătit.

Surse din combinat susţin că afacerea cu fier vechi a ajuns şi la urechile administratorului judiciar Gheorghe Piperea, care a turbat când a auzit. Avocatul s-a dus şi i-a cerut sprijinul ministrului Economiei de atunci, Varujan Vosganian, care a demarat o anchetă. Din păcate, aceasta nu a mai fost finalizată niciodată pentru că Vosganian a fost schimbat, iar la cârma ministerului a ajuns un alt liberal, Andrei Gerea.

Al doilea contract de vânzare a fierului vechi apare în „epoca" Gerea, când combinatul a fost condus de un apropiat al acestuia şi anume directorul Marius Pîrvu. Perioada se suprapune primului contract deoarece este cuprinsă între 16.10.2013 şi 31.12.2013. Ceea ce este ciudat şi creează semne de întrebare este preţul, de data aceasta mult mai mic. În acest al doilea contract, unde beneficiar este o firmă din judeţul Argeş, SC LIFE TIME CHIMICAL SRL, preţul negociat este de 1.020 USD/tonă în cazul deşeurilor din inox austenitic pregătit şi de 975 USD/tonă, în cazul din inox austenitic nepregătit.

Aşteptăm explicaţii publice din partea Ministerului Economiei în privinţa celor două contracte şi poate cei care conduc acum combinatul reuşesc să ne răspundă la câteva întrebări de bun simţ:

• de ce se vinde din combinat fier vechi, dacă se trâmbiţează peste tot că se doreşte privatizarea combinatului?

• unde a dispărut secţia de apă distilată?

• ce cantităţi de fier vechi au fost vândute şi ce s-a întâmplat cu banii încasaţi din vânzare?

 

UNDE SUNT BANII????DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA
SUNTEM PRADUITI!!!!!! INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40856 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 09:11

Cocoșii la coteț

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.
1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu
2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev
3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru
4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica
5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel
....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.
A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară, etc.
Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
Management:
Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa, Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot speciale
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat Daniel Ilinca- Directia ecnomica
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială
Ion Coclet - Director Resurse Umane
Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.
Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,
Marius Pîrvu – director Directie Petrochimica Bradu - Pitesti
Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu
Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC
Conducerea societatii
Consortiul alcatuit din
• ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
• BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan Administrator Judiciar
Stanescu Nicolae Bogdan Codrut

Administrator Special
Avram Danut-Victor Director General Adjunct
Talpasanu Mihail

Director Directia Productie
Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion Director Directia Economica
Munteanu Dana Maria
Director Directia Resurse Umane
Pirvu Marius
Director Directia Petrochimica Bradu
Ultima actualizare 04 martie 2015
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40857 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 09:18

PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :


PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMILIILE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM. SINDICATELE AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAUVOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40858 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 09:33

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.


REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:


TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.
1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu
2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev
3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru
4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica
5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel
....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE, IMPREUNA CU SCCESORII CEI CARE TOT APAR PANA LA INCHIDEREA FINALA OLTCHIM.
- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,
etc.
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!
ziaruldevalcea.ro
Management:
Mihai Bălan - Director General, E-mail: oltchim@oltchim.ro
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, E-mail: felicia.spiru@oltchim.com
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional, E-mail: mihail.talpasanu@oltchim.com
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing, E-mail: armand.spiru@oltchim.com
Ion Coclet - Director Resurse Umane, E-mail: ion.coclet@oltchim.com
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!
Consortiul alcatuit din
• ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
• BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan Administrator Judiciar
Stanescu Nicolae Bogdan Codrut Administrator Special
Avram Danut-Victor Director General Adjunct
Talpasanu Mihail Director Directia Productie
Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion Director Directia Economica
Munteanu Dana Maria Director Directia Resurse Umane
Pirvu Marius* Director Directia Petrochimica Bradu
impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA
si toti care contribuiti la DEMOLARE.
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40859 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 09:44

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

* incepand cu data de 25 iulie 2014 este detasat la Aministratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, pe o perioada de 6 luni

mpreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40860 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-07-01 10:35

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.
1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu
2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev
3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru
4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica
5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel
....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE, IMPREUNA CU SCCESORII CEI CARE TOT APAR PANA LA INCHIDEREA FINALA OLTCHIM.

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

 Management:
Mihai Bălan - Director General, E-mail: oltchim@oltchim.ro
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, E-mail: felicia.spiru@oltchim.com
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional, E-mail: mihail.talpasanu@oltchim.com
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing, E-mail: armand.spiru@oltchim.com
Ion Coclet - Director Resurse Umane, E-mail: ion.coclet@oltchim.com
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40861

2015-07-01 11:45

bai animalule, iti repet crezi ca este un tampit mai mare ca tine care sa citesca toate aiurelile postate de tine? Ba esti cretin rau ma , au dreptate astia cand te fac ca pe dracu

Admin

#40862 AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 11:58

Datorita celor 200 de "raportari continut inadecvat" cu privire la mesajele postate de userul CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM, incepand cu ora 16 a zilei de 01.07.2015 vom bloca forumul petitiei SALVATI OLTCHIM timp de doua ore.
Daca situatia se va repeta, data viitoare vom bloca forumul timp de doua zile.
Daca situatia se va mai repeta, dupa a doua interventie a noastra, vom bloca forumul definitiv.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40863 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 11:58

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA


Decizia din data de 15.05.2013 DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: Art.36, Art. 37 si Art.42,
Art38.


Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:
1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.
REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.
Art. 39
Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.
Ceea ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:
".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."


SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:
1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2. 34.212 lei pentru o vechime intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3. 51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;


CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ
1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:
a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;
n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile
4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;
a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;
c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;
d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;
g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;
i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.
SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2013


6 salarii ; 12 salarii ; 18 salarii <= UNDE SUNT BANII????


Plan_Reorganizare_Oltchim

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!!
VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREAN)TELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40864 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

2015-07-01 12:05

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :


5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014


La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509
Dobanzi Credite Banci 5,850
Furnizori interni si externi 21,574
Clienti in avans interni si externi 478
Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354
Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699


2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.


Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

 Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro annual ). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.


SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:


1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2. 34.212 lei pentru o vechime intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3. 51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;


Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. crean_tele salariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;
Art. 96. (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.
Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale;
Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.
Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA


UNDE SUNT BANII????

UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????
CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!
DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!
VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!! SI EVITATI FALIMENTUL!!!!!
SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREAN_TELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a crean_tei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40865 Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 12:10

 PETITIEA NU SE RAPORTEAZA LA NISTE GRUPURI INFRACTIONALE CARE NU AU ARGUMENTE SI LASA NUMAI INJURII SI PORCARII DUPA EI, NOI CREAN_TE SALARIALE OLTCHIM SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE SALARIALE NE REVENDICAM DRETURILE, EI CE-SI REVENDICA??? INJURATURILE SI HOTIILE LOR????

 Datorita celor 200 de "raportari continut inadecvat" ATATEA INJURII TRIMISE DE SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM SI NUMARUL LOR DE HOTI, DA, AVETI O ONOARE SA VA PUNETI CU RESTUL PANA LA ~3000 CU CREAN_TE SALRIALE SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE SALRIALE A TUTUROR CREDITORILOR OLTCHIM SI INCA MAI MULTI PE ATAT CARE AVEM DE RECUPERAT CREDITORII CU CREAN_TE OLTCHIM CREDITORI CU BANI IN OLTCHIM.

DACA ESTI ADMIN, AR TREBUI SA GANDESTI SI NU SA DEVII BATAIA DE JOC A UNOR GRUPURI INFRACTIONALE. PETITIILE SE SUSTIN SI ITI DEMONSTRAM CA SUNTEM MAI MULTI DE CAT TOTI CONTESTATARII PE CARE II AI TU RECLAMAGII, PENTRU CA ASTA AU EI SCOP. TREC LA INTIMIDARI VOR AVEA SOARTA A CEEA CE COMIT, PUSCARIILE SA-I INGHITA. DACA PROFITA DE SITUATIA POLITICA ACTULA SI CEEA CE S-A INTAMPLAT CU ROMANIA 2012 PANA AZI..., VOR RASPUNDE PENAL PE FAPTELE PE CARE LE -AU COMIS, BANII NOSTRI NU NI PIERDEM CA VOR CONTESTATARI DE NIMIC, CARE DE FAPT ACESTIA NU EXISTA, SUNT INFIMI, ZERO, NULI IN FATA TUTUROR CREDITORILOR OLTCHIM SI VA DEMONSTRAM  ZILNICA NU AU ARGUMENTE SI DISPERA SUNT LUZARI SI PIERD SIRUL PROCESELOR CARE LE TERMINA CU INCHIS SI IREVOCABIL, SUNT ACEI PERDANTI A TOT CE EI PIERD SI NU NOI DIFERENTA MAJORITARA SI CREDITORII OLTCHIM CU CREAN_TE IN OLTCHIM SI DRETURI IN ACTE SI LEGI.

NU VA BAGAT NIMENI IN SEAMA SI IN NICIUN SINDICAT,  EU IN NICIUN CAZ NEMERNICULE INTR-UN SINDICAT SI DIN CONTRA ITI ARAT CA ESTI UN SIMPLU TROLL FARA CAUZA UN OTRAVIT NEMERNIC SI DEZINFORMAT. RAU-VOITOR, IMBARLIGATOR, NESTIUTOR, BAAA NIMIC NU IESE  DECAT OTRAVA DE LA VOI, HOTULE SI PARNAIAUSUL DE PARTID SI CINE TE SUBVENTIONEAZA, DERBEDEUL ZILELOR PE CARE LE MAI AI TU SA TE SUFOCI SI NU UITA DE LINGURA AIA CAND O RIDICI LA GURA SA TE GANDESTI DEEE MIIII  SI MIIII SI SUTE DE MIIIIIIIIIIIIIII DE ORI........DUMNEZEU LUCRE_AZA CHIAR DACA TU TE FACI CA MUNCESTI SI DIAVOLUL TE TRIMITE IN NEMERNICIA TA SA LASI INJURIILE PE CARE LE AI SI ACUM, NOI NU REPRODUCEM TU IMITI SI IMITI PROST, NU MA BAGA CA AS FI O PERSOANA INVENTATAT DE VOI CARE NU STIE CE EST ECOMPUTERUL SI NICI PC-UL NU LA VAZUT IN VIATA LUI DEACT ASA IN TRECERE SI  CU CARE V-ATI RAZBOIT VOI FANTASMAGORIC SI ILUZIONISTI CUM SUNTETI SI ACUM NU VA MAI DATI  ACEL PERSONAJ INVENTATS I FOLOSIT DE VOI PEINJURATURI CARE ESTE SCOS DIN CONTEXT  CA VOI IN INJURATURI SI N-AM NICI-O LEGATURA CU VOI MAAA OTRAVITILOR, PICATI SINGURI IN TARUSII VOSTRI, NUMAI SA DATI VINA PE ALTII SI PE NALUCI, PENTRU CA ASTA FACETI, NU MAI STITI CE SA INVENTATI, SUNTETI MORTI NU NUMAI INTELECTUAL CI MORTI IN A MAI INVENTA CEVA SCOS DIN CONTEXT.

NU VA ESTE MAAA RUSINE CE LASATI VOI JOS SPURCATILOR, OTRAVITILOR, PAI VOI AR TREBUI SA FITI LEGATI SI DUSI LA DUBE MASCARICILOR, NU SCAPATI ORICINE ESTI....SI SUNTETI VA MANIFESTATI DIN SEDII ALE UNOR INSTITUTII SUNTETI PLATITI TROLLI, MIZERABILILOR, BLOCATI PE ACESTE PRAMATII CARE UITE CE LASA IN URMA LOR JOS, VETI RAMANE PRIZONIERII NEBUNIEI PE CARE O DETINETI.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

IMBECIL ESTI BA CLANTOI

#40866 Re: CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

2015-07-01 12:13

 

 Ba clantoi, ti-ai batut joc de petitia asta.

Vad ca in continuare o tii pe a ta cu rerererere.

Faci scandal ca vor altii sa inchida petitia, dar tu le cauti cu lumanarea.

Pui stiri de acum 2 ani! Esti nebun la cap, nu mai ai ocupatie???

Vrei sa reamintesti! Reamintesti pe ma-ta, ne reamintesti cat de IMBECIL ESTI!


Musafir

#40867 Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 12:16

 

 VITA TAMPITA, poate vei intelege odata ca nu toti suntem afiliati unor sindicate!

PUR SI SIMPLU NI S-A LUAT DE TINE, DOBITOCULE ISTERICAT!

Atat visezi zi si noapte, svo cernev, ghioca toti rahatii.


Musafir

#40868 Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 12:22

 

 NU iti e ma rusine, magar batran??

Pai tu ti-ai batut ba joc de petitie! 

Tu ai dus-o in derizoriu!

Cine mortii ma_tii sa o mai citeasca, cand tu pui numai balarii!???

Baaaaaaa, du-te in piz_da ma_tii, ca prea esti idiot!

Auzi la el, grupuri infractionale!!! Tu ai numai scenarite in cap. Ti-au spus o serie de persoane BAAA, LASA DRACULUI REREREREPETARILE!

Dar asculti tu de cineva??? Toti sunt nebuni, tu esti singurul normal la cap. Asta spune totul despre tine, NEBUNULE!

Coa_ie, nu te laudai ca ai avocat???

Sa te reprezinte el, ca de petitia asta ti-ai batut joc ba, animalule!


Musafir

#40869 Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 12:27

 

 Du-te in ma-ta cu SCOSUL TAU DIN CONTEXT, ca ai niste fixuri, multe si bine infipte.

Trebuia cineva sa te puna la punct, ca ai luat-o rau pe aratura!

Tu te auzi vorbind???? Esti NEBUN BAAAAAAA!

TRATEAZA-TA, CA E GROASA!


Musafir

#40870 Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 12:30

 

 SPUNE SINCER, CRE_ANTA, TU FUMEZI CEVA DUBIOS SAU TRAGI PE NAS   ????????????

NE UIMESTI PROSTANACULE!

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40871 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-01 12:31

NU VA LEAGA NIMIC DE ACEASTA  PETITIE OLTCHIM SAU ARPECHIM, NU SUNTETI IN NICIUN SINDICAT, NU STITI NIMIC DOVEDIT, NU CUNOSTETI NIMIC DOVEDIT, NU REIESE DECAT CEVA CE VOI INJURATI CONTINUUU....,BAAAAAA VA DOVEDITI PENALI SI TROLLI ODIOSILOR, NU STITI CU CINE VA JUCATI SI VA OMOARA INEPTIILE SI MURITI PE TARUSII VOSTRI CA SUNTETI PLATITI SA COMITETI NUMAI ILEGALITATI, TOT CE AVETI LASAT SE OBSERVA, NUMNAI CEEA CE AVETI LASAT SUS  SE OBSERVA....SUS VOI IN PIELEA GOALA CA ATI ABANDONAT SI PIJAMAUA CA VA DAT LIDERUL VOSTRI OLTCHIM AFARA CU LITERA I DE LA INDISCIPLINA SI EXCROCHERIILE PE CARE LE-A COMIS, INVENTII SI INVENTICA ASTA PRODUCETI SI HAOS, NIMIC CLAR SI COERENT, O LIPSA DEFINITIVA DE CE CONTESTATI, BA MAI MULT ADUCETI IN DISCUTII FANTASMAGORII PE CARE LE INVENTATI, AAAAOOOLEOOOOOO...PENALILOR, PENALILOR, PENALILOR.

DA, SUNT DEACORD SA FIE BANAT CINE NU ARE LEGATURA CU OLTCHIM TROLLI, NOI CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE SALARIALE OLTCHIM SUNTEM IN DEPLINATATEA SI DOVEDITI PRIN TOT CE SUSTINEM PE PETITIE, SUSTINEM SITUATIA OLTCHIM SI PETITIA SI NU ALTE MANIFESTARI SI CALOMNII SI PERSONAJE CARE NU STIU NIMIC DOAR AU PLACERE SA SE BAGE IN CEEA CE NU STIU SI MAI MULT FAC PLANGERI CA SE SIMTI STRESATI, ESTE CEVAAAAAA..., NU SE POATE ATAT OBRAZNIECIE SI IMPERTINENTA PE CARE O AU.........!!!! NOI CREAN_TELE OLTCHIM NE SIMTIM LEZATI ASA CUM NE-AU FURAT DREPTURILE SI NU NE LASA SA NE SUSTINEM CAUZA PETITIEI!!!!!!!!!! VOR RASPUNDE PENAL CEI CARE SE OPUN NOUA CONTESTATARII VOR PLECA LA PUSCARII, TEAMA LOR CA I-AM DOVEDIT. PETITIA A DEVENIT DOAT SALVATI OLTCHIM, PENTRU CA ARPECHIM ESTE PIERDUT LA FEL SI DPB PITESTI SI SCOPUL  NOSTRU ESTE RECUPERARE CREAN_TE OLTCHIM CREDITORI SI CREAN_TE DISPONIBILIZATI SALARII OLTCHIM SI TOATE DRETURILE DE RECUPERAT, PUBLICE SI IN SUSTINERE.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40872 AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 12:33

Nu cred ca este normala blocarea petitiei. Daca sunt probleme cu un utilizator atunci banati-l pe el si lasati petitia sa mearga mai departe.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-07-01 14:59


Admin

#40874 AVERTISMENT!

2015-07-01 15:02

 

BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

Datorita celor 200 de "raportari continut inadecvat" cu privire la mesajele postate de userul CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM, in data de 01.07.2015 intre orele 16 si 18, am blocat forumul petitiei SALVATI OLTCHIM ca avertisment.

Daca situatia se va repeta, data viitoare vom bloca forumul timp de doua zile.
Daca situatia se va mai repeta, dupa a doua interventie a noastra, vom bloca forumul definitiv.

C_REAN_TELE SA_LAR_IALE OLTCHIM : DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
Musafir

#40875 Re: BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-01 15:23

#40874: Admin - <= SUNTETI GENIALI, DAR NICI NU PUTEM SA SPUNEM ALTCEVA. MONUMENTALI SI EXEMPLARI

 NU SUNTEM USER C_REAN_TELE  SA_LAR_IALE OLTCHIM , CEEA CE SPUNETI ESTE UN ABUZ SI O LOGICA PE CARE V-O INSUSTITI SI VA  MERITATI PREMIUL INCHIDEREA COMBINATULUI CHIMIC OLTCHIM PE ARPECHIM L-ATI REUSIT SI DPB PITESTI INCHIS, SUB STRICTA SUPREVEGHERE PE CARE O AVETI,  LA FEL SI  PENTRU  CARE SI-L DORESC ACESTI CONTESTATARI MITOCANI SI FALSI PRIN CEEA CE AU LASAT IN URMA LOR...!!!  FAPTELE LOR CARE CONTESTA C_REAN_TELE S_ALAR_IALE OLTCHIM!!! ADMIN (ESTI ) SUNTETI  DOVEDIT LOVIT LA CUTIA CRANIANA SI DOVEDIT NU ESTI SANATOS MINTAL, DOVEZILE VOASTRE SUNT NULE ATATA TIMP CAT NU-I ARATATI PE CONTESTATARI CU FAPTELE LOR, MULTI TROLLI  DINTRE VOI SI ATI REUSIT CU PETITIA SA DOVEDITI CA INCALCATI DREPTURILE OMULUI, DREPTURILE DIN ACTE SI LEGI SI TOATE LEGILE SI DREPTURILE PE CARE NOI LE SUSTINEM, VA CUPRINS OBOSEALA, INSA ATI REUSIT SA VA BAGATI INTRE NOI SI DREPTURILE NOASTRE LEGALE SI DOVEDITE, BAAAA LASA-TI PROSTIILE, V-AU FACUT BABUINII FARA NEURONI SI VOI ATI CAZUT IN DISGRATIA LOR SI ACUM RAD DE VOI, CUM SA CENZUREZI C_REAN_TELE  SA_LAR_IALE OLTCHIM??????? VOI NU AVETI MINTE SI SUNTETI PLECATI CU PROSTIA....., LASATA CHIAR IN OCHII MAPAMODULUI, TERRA VA VEDE CE ATI COMIS.