Vrem parcari in sos.Pantelimon

Raminem fara parcari pe toata soseaua Pantelimon nimeni nu face nimic .Ca posesor de autoturism locuind pe sos.Pantelimon constat ca dupa reabilitarea stradala toti posesori de autoturisme care locuiesc in blocurile de la sosea nu mai au nici o sansa sa poata parca autoturismul in fata blocurilor,cei mai norocosi poate au mai prins in spatele blocurilor pe aleile mici cite un loc cu plata la primaria de sector.Stradal s-au marit trotuarele si au ingustat benzile de circulatie ba mai mult au mai facut cite o artera (bretea)care face posibila intrarea masinilor pe aleeile din spatele blocurilor,pina acum se iesea sau intra normal direct de pe strada respectiva acum nu mai poti decit ocolind ,in loc sa fluidizeze circulatia ei au ingreunato.Inainte de reabilitarea straziilor mai iereau pe ici pe colo cite un canal de colectare acum le-au astupat ,unde suntem oameni buni in evul mediu?Am facut numeroase sesizari la primaria de sector 2 si primariei capitalei.Cei de la sector 2 o arunca in curtea primariei capitalei ca cica ei ar fi initiatori de proiect,cei de la primaria capitalei o arunca in spatele proiectantiilor si al constructorilor.Nu avem nici un o responsabil in aceste doua primarii nu exista nici un arhitect care sa controleze aceste proiecte sa de avize de constructii aprobari e.c.t.Rog toti care au aceasta problema si nu  numai ca pot si cei care au acum locul cald de parcare sa-l piarda sa semneze aceasta petitie catre primariile de sector 2 si al capitalei.Ca o sa mai fie un pic si o sa ne dea afara si din case.Sa nu fim lasi si sa luptam pina ne cistigam drepturile ca impozite la masini stiu sa ceara, dar daca nu le mai parcam in Bucuresti de ce sa le mai dam.Va multumesc si haideti sa ne unim odata ca acesti mari fauritori de drumuri (spagari)o sa faca ce vor cu noi.

 

Dragi vecini de soseua Pantelimon si de ce nu ai sectorului 2 sau ai Bucurestiului petitia aceasta am facut-o acum 2 ani de zile din pacate nu prea am avut atunci succes cu semnaturile dvs. Haideti sa fim uniti sa facem ceva ca altfel o sa ajungem sa ne lasam masinile in Ilfov este valabil si pentru cei care au parcare platita la primarie ca nu o sa mai aveti nici voi o parcare asigurata . Reabilitarea Pantelimonului cea mai mare prostie facuta vreo data, piste de biciclisti care o folosesc 5% dintre acestia, spati verzi doar cu numele ele sunt defapt toalete publice pentru animalele de companie sunt iubitor de animale tocmai de aceaia militez ca cele de talie mare ma refer la catei sunt chinuiti cind stau intr-un apartament , intersecti facute cu dosul exemplu sensul giratoriu delfinului daca te indrepti spre cora pantelimon venind de la mega mall si te afli pe banda 1 la iesirea din intesctie ramai in aer adica dai intr-o bordura adica acele separatoare care se afla pe coltul intersectiei bl. chisinau cu sos pantelimon. Ma intreb daca doamna primar Gabriela Firea tine cu bucuresteni sau cu cei din Ilfov vrea sa faca parcari pentru cei din afara Bucurestiului la marginea orasului pana aicea este bine dar pentru cei care stau in oras unde se fac parcari ma intreb noi care cotizam pentru acest oras raminem sa facem un bine pentru alti pe bani nostri din taxe si impozite platite de noi si cu chestia asta nu vreau sa fac nici o dezbinare. Noi daca mergem in ilfov facem slalom printre masinile celor care avind doar o banda pe sens nu mai parcheaza masina in curte din comoditate. Dar in bucuresti ei sa poata merge lejer nu ? Atunci cer ne ramane de facut sa ne resemnam sa ne mutam in ilfov sau sa ne ducem peste primar cu jalba in bat ?

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook