,,Vreau un oraș european , modern și sănătos.Semnez și eu pentru redeschiderea Spitalului Petrila!,,

Adresez tuturor locuitorilor orașului Petrila invitația de a se alătura demersului inițiat de Filiala județeană a PRM Hunedoara și care constă în strângerea de semnături în vederea redeschiderii Spitalului din Petrila.Textul petiției : ,, Vreau un oraș european , modern și sănătos.Semnez și eu pentru redeschiderea Spitalului Petrila!,,   După strângerea semnăturilor , acestea  se vor depune oficial  la Ministerul Sănătăți insotite de un memoriu justificativ.

Emanoel Andronache - Președinte al Filialei județene a PRM Hunedoara    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.