Vreau POLIDIN - Referendum Național - Semnează și tu!

polidin_3.jpg

Vreau POLIDIN - Referendum Național - Semnează și tu!

Noi, semnatarii acestei petiții, dorim să atragem atenția asupra imunomodulatorului POLIDIN, un tratament medical inovator inventat de medicul Sylvia Hoişie.

Considerăm că POLIDIN are un potențial uriaș în protejarea și întărirea sistemului imunitar al populației și solicităm declanșarea unui referendum național pentru a obliga guvernul să revitalizeze producția acestui important medicament.

Medicul Sylvia Hoişie, supranumită și „mama POLIDIN”, a evidențiat eficiența extraordinară a acestui tratament în diverse situații, inclusiv în școli, unde a fost administrat cu rezultate remarcabile.

POLIDINUL a fost o poveste de succes, cu reacții pozitive din partea pacienților proveniți din spitale, policlinici și chiar din sectorul privat.

Una dintre afirmațiile doamnei doctor Sylvia Hoişie este că:

"Noi recomandăm POLIDINUL, între altele, în școli. Se știa că perioada de gripă apare în toamnă și copiii au fost injectați cu Polidin, cu rezultate foarte bune."

O altă declarație a doamnei doctor este:

"POLIDINUL ajută să crească rezistența organismului."

De asemenea, medicul Hoişie a dezvoltat Orostimul, o variantă orală a Polidinului, administrată prin capsule, afirmând:

"Cu gândul la copii, am creat, din POLIDIN, Orostimul, administrat oral, prin capsule."

Noi și părinții noștri am urmat tratament cu POLIDIN în fața unor viruși gripali puternici. La a treia injecție te făceai sănătos și bun de mers la școală sau să mergi la serviciu. Dacă făceai 5 injecții, nu mai aveai probleme cu gripa timp de doi ani.

În acest context, solicităm sprijinul dumneavoastră prin semnarea acestei petiții și susținerea inițiativei de declanșare a unui referendum național pentru revigorarea producției de POLIDIN.

Prin aceasta, putem exprima voința noastră ca cetățeni de a avea acces la acest medicament eficient, care poate îmbunătăți starea noastră de sănătate și calitatea vieții.

Semnează acum și alătură-te demersului nostru pentru reintroducerea imunomodulatorului POLIDIN în arsenalul terapeutic național!

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

Cu stimă,  

 


Neamul Românesc    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Neamul Românesc va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...