Susține Patrula lui Vlad Țepeș

În calitate de președinte al Partidului România Unită, partid care îl are ca blazon pe marele domnitor român, am inițiat Patrula lui Vlad Țepes în cadrul PRU pentru a retrezi spiritul de solidaritate și a veni în ajutorul celor nevoiași sau a celor loviți de catastrofe. Avem nevoie să fim uniți și avem datoria de suflet să ne ajutăm semenii. Conducătorul Patrulei lui Vlad Tepes este campionul Daniel Ghiță, un român adevărat care luptă de multă vreme împotriva nedreptăților, a defrișărilor și a distrugerii României. Un apropiat al ONG-urilor lui George Soros vrea să desființeze Partidul România Unită din cauză că am inițiat această Patrulă care a atras imediat mii de români care au înțeles că numai uniți ne putem salva țara. 

Semnați această petiție pentru a le arăta tuturor celor care vor distrugerea României că suntem uniți și că nu ne speriem de atacuri. Lozinca noastră este: ”România românilor. A tuturor românilor. Și numai a românilor!” (Nicolae Iorga)

Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită


Bogdan Diaconu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Bogdan Diaconu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook