STOP MIROSURILOR PROVENITE DE LA CLEAN TECH! STOP POLUĂRII!

,,Disconfortul olfactiv – efectul generat de o activitate care poate avea impact asupra stării de sănătate a populaţiei şi a mediului, care se percepe subiectiv pe diferite scale de mirosuri sau se cuantifică obiectiv conform standardelor naţionale, europene și internaționale în vigoare”. Haideți să luptăm împreună pentru a putea respira un aer curat! Primăriile pot interzice activitățile care creează disconfort olfactiv. Să strângem rândurile și să semnăm cât mai mulți, doar așa putem fi luați în seamă. Semnăturile dumneavoastră vor fi folosite de către inițiatorii petiției în toate demersurile întreprinse în vederea eliminării disconfortului olfactiv.

Milea Marius Nicolae, Milea Eduard Alexandru, Radu Florin Cristian, Lazar Cosmin, Chitu Adrian-Cristinel    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Milea Marius Nicolae, Milea Eduard Alexandru, Radu Florin Cristian, Lazar Cosmin, Chitu Adrian-Cristinel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.