Solicitam demiterea acestui guvern de incompetinti, acesti bezmetici ne omoara cu zile!

Din cauza Starii de urgenta sintem condamnati sa ne lasam condusi de Guvernul de repetenti care a fost deja dat jos si pus la loc de 3 ori de catre analfabetul functional al tarii pentru ca asa au vrut muschii lui! Masurile bezmetic luate si bezmetic aplicate au menirea sa ne omoare cu zile! Nu spun ca o fac intentionat, dar o fac din prostie! Au reusit sa imbolnaveasca medici si alte cadre medicale si asta a dus la inchiderea unor spitale! Pai asta e crima! Nu vor sa testeze pacientii de teama sa nu apara prea multi infectati, logica lor e teste putine, putini infectati! Asta este o alta crima! Dau Ordonante de urgenta dupa care le retrag , doar pentru a adauga alte aberatii in ele! Au vrut sa amine ratele dar ne-au pus sa platim dobinzi la dobinzi! Iohannis este ingrijorat ca va creste deficitul bugetar ,cind lumea o sa moara de foame in casa? Astia habar n-au ce se intimpla in jurul lor, noi chiar asteptam de la idiotii astia sa ne salveze? Au oprit platile facturilor si ale chiriilor! Pentru cine? Pai pentru Firmele de avocatura, de Notariat si Executori judecatoresti! De ce doar pentru astia? Pentru ca Orban era pe statul de plata al Casei de Avocatura Traila? Chiar sintem timpiti? Cind marea majoritate a ramas fara serviciu , tu nu-i ajuti pe ei ci pe cei care au bani? Haideti sa semnam cit mai multi si sa-i dam afara, pentru ca altfel nu ne permite Constitutia! Wow! Ceva nu e in regula aici! Adica in Stare de urgenta daca ne nimerim cu niste idioti la conducere si vedem ca din cauza lor moare lume, nu-i putem schimba? Nu vi se pare de porc? E momentul sa facem noi ceva, ca altfel murim ca prostii!

Eliade Petrescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Eliade Petrescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.