ROEXIT - Vrem România independentă și suverană ! Ieșirea țării noastre din UE este vitală !

Comentarii

#1

UE is sick !

Cristina Vieru (Oradea, 2018-10-11)

#10

Pentru că asa trebuie și e normal.

Belibrov Ionut (Tulcea, 2018-10-12)

#18

U.E. este dusmanul neamului romanesc

George Ceolacu (Galati, 2018-10-27)

#19

Sper din toata inima ca patria mea sa scape de sub gheara uniunii europene, mai dictatoriala si mai exploatatoare decit uniunea sovietica. Dar in primul rind ma rog ca toti romanii sa se intoarca spre Dumnezeu intru Isus Hristos si sa intoarca spatele si sa se dezlege de perversitatea vestului european. Ma rog ca ramanii sa se regaseasca si sa nu se mai alieze cu francezii care ne-au tradat nu doar o singura data in cursul timpurilor. Tarisoara noastra minunata ne-a fost lasata ca mostenire de Domnul Dumnezeu cita vreme va ramane crestina si credinta in Domnul Isus Hristos ramane nezdruncinata, indiferent de circumstantele polirice, sociale sau personale. Domnul Sfintei Treimi, Duhul Cel Sfint sa indrume si poporul, si conducatorii, iar Domnul Isus sa acopere tara, poporul si copiii ei sub aripile Sale spre gloria Tatalui, Facatorul nostru si al tuturor lucrurilor, vesnic viu si adevarat. Cita vreme stam cu inimile si duhurile in Domnul, nu vom avea de ce ne teme. Amin si halleluYah!
De asemenea, ambasada noastra in Israel trebuie mutata in Ierusalim. Atitudinea si decizille noastre fata de Israel si poporul sau sint importante inaintea lui Dumnezeu si bagate in seama de El.
Dainuiasca Romania in calea si placerea Sfintei Treimi. Amin!

Michaela Salceanu (Dallas, Texas, 2018-11-17)

#26

Daca pentru Marea Britanie statutul de membru in UE a insemnat, in cuvintele lui Nigel Farage, sa nu mai fii o democratie, sa iti pierzi suveranitatea, sa pierzi controlul asupra granitelor proprii... abilitatea de a-ti face prieteni in restul lumii, "O GRESEALA TERIBILA DE 47 DE ANI", pentru Romania poate insemna ceva bun? Marea Britanie, ca nucleu al unui fost mare imperiu, a rezistat 47 de ani in UE. Romania, o tara redusa deja la nivel de colonie de mana a III-a, cat mai poate rezista inainte sa dispara de tot? Daca nu ne asumam responsabilitatea pentru propria soarta acum, nu are rost sa mai asteptam nimic de la viitor.

Codrina Miculit (Timisoara, 2020-02-04)

#30

Doresc ca România sa fie independența politic și economic!

Alexandru Moisa (Botosani, 2020-02-05)

#34

Sunt ortodox!

Gabriel Cristea (Husi , 2020-02-05)

#37

Semnez pt scoaterea țării din babilonul modern ue

Alin Popovici (Craiova, 2020-02-07)

#38

UE este o noua Uniune Sovietica pentru insclavagirea romanilor, asa cum o explica si Vladimir Bukowski care stie ce spune

rodica bratulescu (leuven, 2020-02-12)

#39

Nu cred ca englezii sunt prosti!

Traian Dragulescu (Brasov, 2020-02-15)

#43

Suntem slugile europei.

Cristian Dan Opris (Jibou, 2020-03-09)

#45

E trist cum multi români nu vad(sau nu vor sa vada) cum Europa ne fura tara pe fata, cum ne acuza ca nu suntem la inaltimea lor dar in acelasi timp forta lor de munca se bazeaza pe bratele diasporei romanesti (si altor tari). Romania idependenta ar fii o tara de invidia tuturor (deja este si de aia e jefuita). Ar putea face piața cu UK fara a plati taxe (cum a propus si face deja UK cu alte tari) nu sa plateasca taxe Europei pt a-si vinde produsele proprii de buna calitate la preturi mici, iar in schimb sa fim obligati sa cumparam de la ei produse de proasta calitate. Si alte multe puncte importante s-ar schimba in bine daca românii ar cere Roexit.

Elena Dragos (Argenteuil, 2020-03-26)

#46

UE ne fura tara pe fata. Nu ne da respecta drepturile si ne considera sclavii lor.

Elena Dragos (Baia-Mare , 2020-03-30)

#47

Semnez

Meglea Nicoleta (Almería, 2020-03-31)

#52

Hoții din vest nu se mai opresc

Traian Filip (Baia Mare, 2020-04-16)

#53

Pentru suveranitatea Romaniei.

Ciprian Daniel Ciobanu (Bucuresti, 2020-04-17)

#60

Doresc ca Romania sa devina din nou o tara independenta suverana prin fortele proprii.

Paul Lupu (Londra, 2021-01-22)

#62

Raportul Matic,bomboana de pe colivă.
Nu se poate așa ceva

Razvan Gherghe (Craiova, 2021-06-26)

#64

Poate sunt ipocrit pentru ca semnez aceasta petitie, insa Romania este condusa de catre evrei si de marionetele lor (membrii ai masoneriei, un exemplu ar fi chiar presedintele). Am fost fortati sa parasim tara din cauza piedicilor care ne-au fost puse si a distrugerii intentionate a economiei. De cativa ani acesti evrei care ne conduc promoveaza intens distrugerea familiei prin comportamente total anti-crestine (parade homosexuale), iar mai nou se dedau la genocid prin aceste injectii toxice numite "vaccinuri". Acuma ca multi romani au plecat din tara s-au gandit ei ca e mai bine sa aduca alte populatii pe teritoriul tarii noastre, nu mai conteaza ca este incalcata constitutia. Suntem condusi de teroristi de alta etnie votati de maxim 20%. Romanilor, cei care ne conduc NU SUNT ROMANI! Sa va intre bine in cap! UE e vechiul URSS, nimic mai mult!

Dan Nelu (Viena, 2021-08-04)

#65

30 de ani sub comunisti ,30 de ani sub capitalisti si am ajuns SCLAVII SISTEMULUI ACTUAL CONDUSI DE COMUNITATEA HOTILOR DINTR-UN SATUC NUMT BRUXLLES .AJUNGE CU PROSTEALA . DE CE L-AM IMPUSCAT PE CEAUSESCU ,CA ACUM SA TRAIM MAI PROST ,MAI STRESATI ,GATA ,AFARA CU LEPRELE ASTEA .

SORIN FLOREA (BUCURESTI, 2021-09-20)

#66

sa fie Romania așa cum trebuie un stat suveran nu marioneta uniuni europene

Gheorghe Tatulescu (Râmnicu Vâlcea, 2021-10-08)

#67

semnez Roexit

VIOLETA Lezau (Bihor, 2021-10-23)

#68

singura sansa economica a Romaniei,este iesirea din UE ,nationalizarea multinationalelor din energie(aceasta devenind strategica),exploatarea resurselor de societati romanesti,redobandirea pamanturilor vandute

Dorel Dragoescu (Arad, 2021-10-29)

#69

Sa ieșim degrabă din UE! Poate asa vom scăpa de condițiile cu certificatele verzi. Dacă ieșim din UE vom lua crăcile de sub picioare ale politicienilor, le vom lua obiectivele "muncilor" lor (slugărnicie la Bruxelles). Sa ieșim degrabă din Uniunea Europeană! Dar ce facem și cum facem? Sa compunem o scrisoare în limbile romana, engleza, franceza, germana, italiana cu expunere de motive? Autoritățile noastre nici nu vor s-auda de referendum al populației României pentru RO-EXIT. Atunci ce soluții alternative avem pentru a face realizabila ieșirea României din Uniunea Europeană? Poate ca în scrisoarea/petiția pe care va trebui făcută către Parlamentul European, în expunerea de motive trebuie spus:
- fiecare stat european are o cultura și istorie proprie, chiar dacă multe sunt in comun
- fiecare țară are propria cultura și propriile tradiții
- majoritatea (80%) dintre noi vrem sa spunem/sa ni se spuna (domn / doamna, mamă/tata), etc. Deci NU se poate impune acest neomarxism nivelator și spălător pe creier cu (părinte 1 și părinte 2) considerat de 80% dintre noi (populația totala a UE) o tâmpenie, o abatere de la drepturile omului.
- Cum își permite Uniunea Europeană sa ia în calcul eliminarea sărbătorilor tradiționale (Crăciunul, etc.) ? Cu ce drept calcă cu bocancul in cultura și tradițiile fiecărei țări "modelandu-ne" cultura, istoria, etc. ? Cu ce drept impun ei statelor membre introducerea Pașaportului Verde covid-19 (la muncă, magazine, transport, etc. ?)
- în plus Euro este o moneda artificiala "susținută" de câteva state care sunt în zona Euro. Dar, acest Euro nu reprezinta niciun "stat" , nici măcar "federal" (vrabia mălai visează) , Euro este un balast, este precum bitcoin susținut, dar apoi, va pica și el. Dacă vrem într-adevăr sa exprimam preturile existente pe piața, sa ne raportam la ceva sigur, acesta este GRAMUL DE AUR În AUR. Orice trebuie făcut raportat la GRAMUL DE AUR. Așa este de când lumea, încetățenit.

Valeriu Ghimpu (București, 2021-12-23)

#72

vreau sa iesim din europa nazista si discretionara ,pentru ca am ajuns lagar din cauza cozilor de topor (politicieni,magistrati) ,tradatorilor (servicii secrete )si hotilor externi

ALEXANDRU TUFA (TIMISOARA, 2022-01-08)

#75

Semnez pentru o Românie liberă și independentă, nu pentru o colonie

Maricel Curelaru (Constanța, 2022-01-10)

#79

Susțin ieșirea României din UE deoarece Europa merge în direcția unei dictaturi barbare. Acest lucru a putut fi văzut clar cu proiectul Covid deși a început de dinaintea lui, spre exemplu prin cenzura internetului cu filtre via directiva drepturilor de autor sau inițiative extreme împotriva terorismului. Ca fost susținător UE și progresist este o decizie dificilă dar bazată pe realitățile curente, această uniune confiscă mai multe drepturi decât apără și este un pericol pentru lumea modernă care nu poate exista în tiranie respectând numai categoriile sociale acceptate de doctrina zilei. Nu dorim să ne îndreptăm spre Rusia... tocmai din acest motiv ne opunem UE, am ajuns în punctul în care și Rușii au rămas cu anumite drepturi în plus față de noi ceea ce ar trebui să ridice semnale de alarmă. Cred categoric în drepturi egale pentru persoanele LGBTQ sau legalizarea drogurilor ușoare, nu mai suntem în epoca Victoriană... cred la fel de mult însă în dreptul de a putea ieși din casă fără a fi atacat de poliție pentru o gripă sau de a folosi internetul liber și necenzurat cu care majoritatea din noi am crescut, inclusiv în respectul față de biserică unde face bine și ajută lumea: Ne vom lupta până găsim pe cineva care apără toate drepturile indiferent de doctrina cu care acestea vin chipurile la pachet. Libertate!

Filipescu Mircea Alexandru (București, 2022-01-10)

#80

Nu mai suport bataia de joc

Mercas Alin (Vaslui , 2022-01-10)

#87

Ne au distrus țara.

Jeni Nicolescu (Pitesti, 2022-01-11)

#99

Semnez pentru că nu este opțional.

Iulian Pop (Dej, 2022-01-11)

#100

Suveranitatea trebuie sa ramana a Romaniei

Florin Forgaci (Targu mures, 2022-01-11)

#104

Vreau țara înapoi

Nicolae Achim-vasile (Dr.Tr.Severin, 2022-01-11)

#108

Uniunea Europeana ma deluzionat. Ne trateaza ca popor din lumea a-3-a.

Constantin Fatu (Piatra Neamt, 2022-01-11)

#114

Am fost o țară bogată,fara datorii ,cu șanse să devenim prosperi,însă intrarea în această uniune ne-a făcut sclavii statelor occidentale,umiliți și sărăciți. Banii dați de noi uniunii sunt folosiți de așa zisele mari puteri,iar noua nu se refuza orice, luindu-ne chiar și suveranitatea. Aceasta uniune nu ne reprezintă și nu ne-a adus nimic bun. E drept că putem circula cu buletinul,dar in rest ,nu se oferă produse de calitate mult mai proastă ,dar la preturi de lux și nu se interzice să ne trăim viața după modul nostru strămoșesc ,cu produse de calitate.

Liliana Miftode (Loc. Mosna, 2022-01-11)

#116

O Romanie suverana,fara nici un amestec din afara

irina popa (bucuresti, 2022-01-11)

#117

Sediul coruptiei de sute de miliarde de euro

Vasile Leonte (Manchester, 2022-01-12)

#118

O țară liberă economic.

Naty Cucu (Rovinari, 2022-01-12)

#120

Vreau

Boltasu Vergil (Reșița , 2022-01-12)

#125

Independența și Suveranitate Națională
ROEXIT

Liliana Tirel (Iași , 2022-01-12)

#127

Suntem incompatibili cu ce dorește UE

Ion Dita (Londra, 2022-01-12)

#128

de la inceput nu am fost de acord cu intrarea stiind ca e o capcana pt tarile mici

iuga sofia (arad, 2022-01-12)

#130

ROEXIT!!!

VIORICA CHEDRIC (Timisoara, 2022-01-12)

#132

Semnez pentru că UE a ajuns un supra-stat cu potențial totalitar similar vechiului URSS .

Noua Moscovă de la Bruxelles !

ROEXIT !

Coman Horatiu (Mediaș , 2022-01-12)

#136

europa ne duce la sapa de lemn

Stefan Florin Toth (Bucuresti , 2022-01-12)

#137

Semnez pentru că Europa nu mă reprezintă, pentru că a devenit un stat totalitarism, asupritor si mincinos. Democrația cu care au defilat până în 2020 a devenit brusc peste noapte nazism și dictatură.

Crizantina Elena Donea (Iasi, 2022-01-12)

#139

Pentru că iubesc România!

Raluca P (Constanta, 2022-01-12)

#140

Vreau acasa, sa muncesc si sa fac ceva acasa dar nu ca 98% din ce produc si platesc la stat sa fie directionat spre UE !!

Andrei-Nicolae Balahura (Mühldorf, 2022-01-12)

#144

Că m-am săturat de hoții și bolșevici ăștia toți de 30 ani și nu îi trage nimeni la răspundere

Florin Mirea (Constanta, 2022-01-13)

#145

Doar asa ne vom putea pastra suveranitatea iesind din clica UE

Gabriela Pribeagu (Constanta, 2022-01-13)

#148

Suntem furați cu acte în regula

Pena Mirel (Lehliu, 2022-01-13)

#149

Vreau o Țară liberă .Să decidă românii ,ce este bine și ce nu...

Nicolae Anghel (Aachen , 2022-01-13)

#152

Vreau că 🇷🇴România să fie suverană!

Loredana Mihaela Bodescu (Râmnicu Vâlcea, 2022-01-14)

#154

Roexit

Mihai Radu (Ploiesti, 2022-01-14)

#157

Nu vreau sa fim un popor de sclavi

Bordas Claudiu (Herghelia, 2022-01-15)

#159

Nu am dorit intrarea in ueeee, explicatiile erau puerile, doar aparent justificate... Dupa atatia ani se vede ca DOAR AM FOST JEGMANITI❗

Mirela Balanescu (Bucuresti, 2022-01-15)

#160

ROEXIT - Vrem România independentă și suverană ! Ieșirea țării noastre din UE este vitală !

Valentina Frusinoiu (Floreşti Prahova, 2022-01-15)

#161

Semnez aceasta petitie,pentru o Romanie suverana,vrem o ROEXIT,vrem afara din Uniunea Europeana.

Silviu Frusinoiu (Floresti Prahova, 2022-01-16)

#162

Sunt sătul de 32 de ani,de vânzători,trădători de țară și NEAM ROMÂNESC, de hoți,corupți, interlopi și grupuri organizate infracționale și criminale.

Ioan Adrian Maier (Alba Iulia , 2022-01-16)

#165

Consider că nu ne este benefică apartenența la UE

Gottschling Ddaniela (Bucuresti, 2022-01-17)

#174

This sounds exiting

Rus Nicolas (Dublin, 2022-01-24)

#177

Este foarte important pentru viitor

Vitorio Nita (Iasi, 2022-01-28)

#186

Din 2007 ianuarie 1, totul s-a terminat in Romania. Lipitorii de afișe în special Pnl au distrus tara.Romanii sunt batjocoritor in asa siza Eùropa. Intelectualii trebuie să fie slugile lipitorilor de afișe fara pregătire. Industria a fost terminata, iar acum trebuie să plătim facturi imense, vezi jegosul de popescu, sa le plateasca baba ursula.

Mihai Costel Iordache (Bucuresti, 2022-08-29)

#191

Sustin cu tarie iesirea totala din aceasta organizatie mafiota (UE) foarte daunatoare tarii noastre .

Dan Andrei Dima (Loc. Eselnita (Mh), 2022-10-13)

#198

Suveranitatea statala și independența economica a României pot și trebuie să devină INTANGIBILE!!!

Georgiana Ene (București , 2022-12-11)Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...