VREM REVOLUTIE IN ROMANIA

----------------- - SHARE - -------- - SHARE - --------------------

- Nu suntem multumiti de politicieni din ultimii 25 de ani care nu au stiut altceva sa faca decat sa fure, sa minta, sa faca abuz de putere, sa fie corupti, si sa nu realizeze nimic concret in tara asta, tot timpul suntem ultimii din toate topurile si primii din topurile cu hoti, bolnavi, corupti, fara autostrazi si asa mai departe

- nu suntem multumiti de intregul sistem medical din Romania, trebuie ca sa dai spaca ca sa te tratezi, trebuie sa stai la cozi infernale la urgente, trebuie sa induram conditiile mizere din spitale si aparatura invechita.

- nu suntem multumiti nici de sistemul de invatamant Romanesc care scoate someri incepand cu liceul, iar terminand cu facultatea trebuie sa lucrezi in alt domeniu decat in cel in care te-ai specializat, acelasi sistem de invatamant invechit de ani de zile fara practica in realitate doar teorie peste teorie, fara promovarea scolilor profesionale care aduc pe piata adevaratii maerstii.

- nu avem autostrazi, in ultimii 25 de ani nu am fost in stare sa facem o autostrada cap-coada, pretul unei autostrade este mult mai mare decat in Germania de exemplu. Se fura non-stop si nu se face nimic, iar daca se face un kilometru peste 5 ani deja trebuie sa intre in reparatii capitale pentru proasta calitate a materialelor si a manoperei.

- nu exista canalizare in sate, strazi asfaltate, curent, apa, toate acestea sunt strictul necesar famililor, nu atragem investitii din aceasta cauza, avem zeci de mii de gropi, masini stricate care stau prin service-uri pe banii nostrii, platim rovinieta degeaba.

- se tau paduri intregi fara ca cineva sa traga un semnal de alarma, fara sa le pese de mediul inconjurator, de noi oamenii si de animalele care traiesc in habitatul lor natural, se distruge fauna si solul pentru interesul personal, de la padurar pana la politisti, soferi de tir, agenti de circulatie, politicieni,  "oameni de afaceri". Este un intreg lant vicios, o adevarata piramida, cu o structura foarte bine pusa la punct.

- adauga si tu nemultumirea ta

Alexandru Bogdan    Contactați autorul petiției