REFERENDUM PRIVIND LEGITIMITATEA ACTUALILOR PARLAMENTARI

PROIECT REFERENDAR

PRIVIND INITIEREA PROCEDURILOR
DE DECLANSARE DE CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI A UNUI REFERENDUM NATIONAL

Tinand cont de criza in care se regaseste societatea romaneasca , avand in vedere Protestele generalizate la nivel national precum si mesajul adresat de Presedintele K.W.Iohannis Parlamentului Romaniei , propunem initierea procedurilor de declansare a unui Referendum de interes national avand ca tema :

LEGITIMITATEA REPREZENTATIVITATII MEMBRILOR ACTUALI AI PARLAMENTULUI ROMANIEI !

In acest sens , initiem strangerea de semnaturi necesare declansarii unui referendum de interes national , in care cetatenii Romaniei sunt chemati sa raspunda prin " DA" sau " NU " conform prevederilor Legii 3/2000 cu modificarile si completarile ulterioare , la urmatoarea intrebare :

" SUNTETI DE ACORD CU , INCETAREA CALITATII REPREZENTATIVE A MEMBRILOR ACTUALEI LEGISLATURI DIN PARLAMENT , IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE CONSTITUTIEI ROMANIEI ? "

Semnaturile stranse legal privind sustinerea acestui REFERENDUM , impreuna cu PROIECTUL REFERENDAR , se vor trimite Presedintelui Romaniei in vederea continuarii procedurilor necesare declansarii referendumului .

Consideram ca acest demers reprezinta , pe langa reintrarea in normalitatea constitutionala a " organului reprezentativ suprem " al tarii - PARLAMENTUL , si un prim pas important pe care il fac cetatenii Romaniei in ceea ce inseamna completarea principiilor constitutionale ale "democratiei reprezentative " , cu elemente fundamentale ale " democratiei participative " .

Constienti de insemnatatea istorica pe care o poate avea acest demers , in ceea ce priveste consolidarea democratiei si statului de drept in Romania , multumim semnatarilor sustinatori ai acestui PROIECT REFERENDAR .

ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

TIMISOARA - CLUJ - BUCURESTI

09.02.2017

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Liviu Bacana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...