Realizarea de Indoor BMX-Bike Parc în Parcul Est din Cluj-Napoca

est_bikeparc_(verschoben)1.png2f4618775fa62b6cdbf06b6a8d247ba8.jpg
indoorriding1.jpegp5pb206801231.jpgrobban-bmx-o-skatehall1.jpg
Se solicită Primăriei Cluj-Napoca și firmelor de arhitectură câștigătoare care gestionează proiectul respectiv Metapolis Architects S.P.R.L. în asociere cu S.C. Studio de peisaj Ana Horhat S.R.L. și S.C. Atelier Mass S.R.L.  , realizarea unui Indoor BMX-Bike parc, pentru Slopestyle - Jumping pe structură al rampelor din lemn.

Aceste sporturi pe bicicleta s-au dovedit la nivel mondial ca fiind de viitor, mai ales că este vorba despre sporturi libere, sociale, cu caracter non-agresiv, care au nevoie de infrastructura necesară pentru a putea prinde viață.

Nevoia imensă a acestor spații se definește prin faptul că sporturile de rigoare nu pot fi practicate altfel, iar comunitatea de tineret se îndreaptă din ce în ce mai mult înspre această direcție.

Argumentele care pun în evidență necesitatea unui Indoor în Cluj sînt legate de vreme și condițiile meteorologice ale anotimpurilor, care nu permit practicarea sportului în alte spații deschise (în cazul în care ar fi trasee cu rampe adecvate), iar Indoor parcul permite utilizarea non stop în orice sezon din an în condiții optime fără de care nu se poate progresa în acest sport.

Pe lângă aceasta, un alt argument se impune din perspectiva siguranței, cu elemente din lemn și foam-pit, riscurile de accidentare se reduc substanțial.

https://www.youtube.com/watch?v=YoHuoDttdLk

 

Planul arhitectural prevede alte forme de infrastructură sportivă, precum Terenuri de Tennis, Fotbal, Basket, care există deja în întregul oraș, ceea ce ar constitui un motiv în plus de a întregi gama sportivă cu un Dirt-Bike-Park, care să servească și să mulțumescă și comunitățile de sportivi din această arie, precum BMX-bikeri, Dirt-Jump bikeri, Slopestyle-bikeri, Pumptrack-bikers.

Haideți că se poate, există câte un loc sub soare, pentru fiecare :) 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Pop să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...