Petiție pentru Restabilirea Liniștii și Bunăstării în Blocul nostru

Stimată doamnă Cretu Elena,

Noi, locatarii blocului de la adresa str. Siretului, nr. 1, bloc 1, dorim prin prezenta să vă aducem la cunoștință preocupările și nemulțumirile noastre referitoare la modul în care anumite comportamente ale dumneavoastră au afectat calitatea vieții în comunitatea noastră.

Am observat că, într-o serie de situații, comportamentul dumneavoastră a fost marcat de zgomot excesiv, manifestări agresive și reacții care au creat disconfort și neliniște în rândul vecinilor. Aceste incidente au inclus trântirea violentă a ușilor, lovirea peretelui într-un mod agresiv și alte acțiuni care au generat o atmosferă tensionată în blocul nostru.

În calitate de comunitate, suntem determinați să menținem un mediu de trai liniștit și confortabil, în care toți locatarii să se bucure de drepturile și libertățile lor. Prin prezenta, vă solicităm să luați în considerare preocupările noastre și să acționați într-un mod care să fie în concordanță cu aceste principii.

Suntem deschiși la dialog și cooperare pentru a găsi soluții care să aducă armonie și liniște în comunitatea noastră. Vă rugăm să reflectați asupra impactului acțiunilor dumneavoastră asupra vecinilor și să luăm măsurile necesare pentru a restabili un mediu pașnic și confortabil pentru toți.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru luarea în considerare a acestor aspecte.

Cu respect,

Sima Ramona

Prin semnătura mea, autorizez Sima Ramona să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.