PETIȚIE GCSE Limba Română - MAREA BRITANIE

PETITIE GCSE  Marea Britanie

 

Citeste,
semnează,
verifică emailul,
Dă click,
Distribuie

Deoarece s-au făcut deja 2 petiții in ultimele 9 luni (ultima fiind lansată de mine in Februarie 2023), pe pagina Parlamentului Britanic. Din păcate ambele petiții au fost respinse datorită faptului că nu au fost susținute cu un număr corespunzător de semnături pentru a fi subiect de discutie in parlament.

Prin ambele petiții pe site-ul parlamentului Britanic s-a cerut guvernului ajutor in sustinerea, implementarea, recunoasterea și aprobarea examenului de treapta, GCSE pentru limba româna ca și limbă modernă făcând parte din grupul celorlalte limbi străine vorbite care sunt examinate la nivel de GCSE in Marea Britanie unde elevii de liceu la sfirsit de an si alti doritori adulti au posibilitatea să opteze pentru această examinare de limbă română recunoscuta in Europa si în lume.

In urma discuțiilor riguroase cu parlamentari britanici in a căror circumscripție electorală se află un număr  considerabil de români și implicit elevi români, am hotărât că cel mai benefic ar fi să strângem independent de cele submise inca odată semnături obținând prin promovare intensă rezultatul pozitiv dorit de 100.000 de semnaturi.

Rugămintea mea este să distribuiți mai departe această petiție pentru a putea strânge cele 100.000 de semnături, în așa fel încât Guvernul Britanic să poată lua petiția în considerare.

Precizare:

Doar cetățenii rezidenti din Marea Britanie pot semna aceasta petitie. Semnatura vă este inregistrată numai după ce ati confirmat prin click la emailul dvs. primit.

Cu considerație și mulțumiri,
Prof. Annie Kendall - initiatorul petitiei


Prof. Annie Kendall    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Prof. Annie Kendall să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...