Monitorizare video/audio obligatorie in creșe si grădinițe!!!

Camere video gradinite!!!

Cazurile de abuz fizic si emotional asupra copiilor in cresele si gradinitele din Romania sunt din ce in ce mai dese. Parintii isi trimit copii la gradinita cu scopul ca personalul de acolo sa aiba grija de puisorii lor, sa ii ocroteasca si sa le ofere educatie. Din pacate aceste lucruri nu se intampla peste tot. Nici un copil nu merita rele tratamente, indiferent de "greseala"' comisa.

Ne indignam si facem proteste pentru cazurile din Norvegia, dar pentru bataile primite de catre copii de 2-3 ani la gradinita de catre personalul angajat sa le ofere educatie si siguranta inchidem ochii.

Asa ceva nu mai trebuie permis in nici o institutie, de stat sau privata din Romania.

Solicitam statului alocarea de urgenta a fondurilor necesare instalarii in fiecare cresa si gradinita de stat a camerelor de supraveghere si obligarea creselor si gradinitelor private sa isi monteze camere din taxele lunare achitate de parinti.

Toti parintii trebuie sa aiba posibilitatea sa vada in orice moment ce se intampla cu copilul lor. Camerele de supraveghere constituie o proba de necontestat in cazul unui abuz.

Fac apel la toti cetatenii sa semneze aceasta petitie.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nica Tatian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...