Modificarea articolului 3^1 aln. 1 Ordinul Ministrului Educație Nr. 5.338/2.015/2021

Domnule Ministru,

Petiția aceasta vizează reluarea cursurilor cu prezenta fizică în cadrul GRĂDINIȚELOR.

Solicităm prin aceasta petiție modificarea articolului 3^1 litera (1) din Ordinul Nr. 5.338/2.015/2021 și anume luarea în considerare în calcularea procentajului de minim 60%  necesar menținerii grădinițelor deschise și a personalului trecut recent prin boală(maxim 180 zile ) , nu doar a celor vaccinați.

Considerăm că educația copiilor noștri trebuie să fie o prioritate și este garantată prin Constituție, ei fiind  viitorul acestei țări. Școala online pentru copii de 3-6 ani nu asigură aceasta educație.

Înțelegem necesitatea stimulării procesului de vaccinare, dar acest lucru nu trebuie realizat prin sacrificarea educației copiilor noștri.

Comunitatea de părinți ai preșcolarilor de 3-6 ani    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Comunitatea de părinți ai preșcolarilor de 3-6 ani să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.