Modificarea articolului 3^1 aln. 1 Ordinul Ministrului Educație Nr. 5.338/2.015/2021

Domnule Ministru,

   Petiția aceasta vizează reluarea cursurilor cu prezenta fizică în cadrul GRĂDINIȚELOR.

   Solicităm prin aceasta petiție modificarea articolului 3^1 litera (1) din Ordinul Nr. 5.338/2.015/2021 și anume luarea în considerare în calcularea procentajului de minim 60%  necesar menținerii grădinițelor deschise și a personalului trecut recent prin boală(maxim 180 zile ) , nu doar a celor vaccinați.

  Considerăm că educația copiilor noștri trebuie să fie o prioritate și este garantată prin Constituție, ei fiind  viitorul acestei țări. Școala online pentru copii de 3-6 ani nu asigură aceasta educație.

   Înțelegem necesitatea stimulării procesului de vaccinare, dar acest lucru nu trebuie realizat prin sacrificarea educației copiilor noștri.


Comunitatea de părinți ai preșcolarilor de 3-6 ani    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Comunitatea de părinți ai preșcolarilor de 3-6 ani să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...