Modificare regulament cu privire la folosirea telefoanelor in Colegiul National Victor Babes

Eu, si toti elevii Colegiului National Victor Babes, ne adresam conducerii liceului pentru a schimba regulamentul cu privire la folosirea telefoanelor la liceu, consideram ca telefonul, si in general tehnologia, sunt metode incredibile pentru adunarea informatiilor si dezvoltarii personale sociale cat si educationale ale elevilor, in tarile mai dezvoltate din Europa, SUA, si Asia tehnologia se utilizeaza activ in sistemul educational pentru a oferii un mediu mai atractiv, modern si mult mai eficient copiilor de invatare, si de aceea metodele lor sunt mult mai eficiente si copii se duc cu drag la scoala, sistemul actual este foarte neinteractiv si invechit, aceata nestarnind interesul elevilor de a invata la scoala, majoritatea preferand sa adune informatiile de pe internet, pentru ca este mult mai usor si mai convinient pentru noi. Va rugam sa reconsiderati decizia pe care ati luat-o in legatura cu utilizarea telefoanelor, cu drag, colectivul Victor Babes❤️

Colectiv Victor Babes    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Colectiv Victor Babes să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.