Modificare PUD, Cartier Compozitori, Constanta

     Dupa ce ani de zile in care am indurat lipsa strazilor asfaltate, lipsa trotuarelor, noroiul, praful si reparatiile masinilor, o problema deja existenta a ajuns la un prag insuportabil: constructia de si mai multe blocuri.

     Constructia de blocuri langa vile sau langa blocurile deja existente, ne-a redus substantial valoarea imobilelor in care traim, accesul la lumina naturala, intimitatea, locurile de parcare si dorinta de a mai locui in acest cartier.

     Nu cunoastem ca Primaria sa  se straduiasca sa cumpere teren/terenuri in care sa faca miniparcuri. In schimb, vizibil cu ochiul liber, se straduieste sa ocupe cat mai multe, cu blocuri.

     Locurile de parcare sunt greu de gasit, si asta se vede zilnic cel mai bine dupa orele 19. Asta in conditiile in care sunt inca terenuri libere pe care nu s-au construit inca blocuri, ceea ce ar creste nevoia de locuri de parcare cu cel putin 15 masini per bloc.

     Constructia de si mai multe blocuri ar creste traficul de masini pe strazi. Strazi pe care copiii sunt obligati sa se joace pentru ca nu sunt locuri special amenajate pentru ei.

     La aceste probleme, se mai adauga si lipsa locurilor adecvate in care sa aruncam gunoiul menajer. Pentru motivele de mai sus, prin prezenta, locuitorii Cartierului Compozitori, dorim modificarea PUD-ului cu unul ce permite maxim construirea de P+1+M.


Asociatia De Proprietari Iosif Ivanovici    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia De Proprietari Iosif Ivanovici să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook