La Referendum spunem NU schimbarii numelui judetului Olt, in Olt-Romanati!

stema.jpgIn ultima sedinta a CJ-Olt, consilierii PSD si ALDE, au adoptat o Hotarare prin care in data de 15 octombrie 2017, la nivel de judet Olt, va fi organizat un Referendum pentru schimbarea denumirii in Olt-Romanati! Costurile acestui Referendum depasesc lejer suma de 1 000 000 de lei, in situatia in care investitiile sunt abandonate in totalitate si saracia este la ea acasa. Daca acest Referendum o sa fie validat, se creaza un precedent in Romania si in mod sigur aceasta schema o sa fie aplicata si de cele sase judete ce au populatie maghiara de peste 25% dintre locuitori. Pe langa aceste lucruri, atat persoanele fizice, societatile comerciale si toate institutiile publice din judetul Olt, vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a schimba documentele. Peste 25 000 000 lei, vor fi doar costurile care vor fi suportate atat de locuitori, cat si de bugetele locale numai pentru a schimba ...STAMPILELE cu noua denumire! Lansam aceasta PETITIE on line, in speranta ca o sa fie semnata de cat mai multe persoane si autoritatile judetene se vor trezi la realitate! Spunem un NU hotarat schimbarii denumirii judetului Olt, in Olt-Romanati!

George Radu -jurnalist    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).