Invalidați Congresul Românilor de Pretutindeni

                                                                  Către

                                                     Parlamentul României,


Semnatarii acestei petiții se dezic total și fără echivoc față de reprezentanții și organizatorii Congresului Românilor de Pretutindeni din data de 24-25 iunie 2016, congres rezultat din aplicarea legii 299/2007, un Congres organizat în plină campanie electorală și sub umbra ilegalității.

Cerem să nu fie recunoscut un Consiliu care rezultă în urma unei reprezentativități infime și blamat încă de la început de îndoiala ilegalității.


Prin această petiție ne manifestăm dezacordul față de:

> metodologia (sau lipsa unei metodologii clare) deficitară de alegere a delegațiilor și contestată în varii ocazii http://ww.europeans.info/rezoluțiile-din-italia.html?m (este doar un exemplu în acest sens).
> lipsa unor criterii clare (sau lipsa credibilității lor) de selecție pe baza unor competențe și/sau studii minime.
> lipsa reprezentativității (sau insuficienta reprezentare) a unor comunități importante din diaspora cum ar fi SUA, Canada, Germania, Franța, Norvegia, Suedia, Danemarca, Portugalia, Finlanda, Australia (cu mențiunea că asupra delegatului SUA planează suspiciunea comiterii unor fapte penale (http://www.loscerritosnews.net/2015/03/03/law-mirada-city-council-candidate-serega-hâș-criminal-past/).
> timpul insuficient de când a fost anunțată organizarea Congresului, fapt ce a împiedicat depunerea de dosare de către doritori.
> stabilirea empirică a criteriilor de selectivitate a delegațiilor pe baza unor liste cu semnături din partea unor susținători (și insuficiența semnăturilor)

 

 

 


Daniel Meternă și Ramona Elena Bărbulescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Daniel Meternă și Ramona Elena Bărbulescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook