INTERZICE PRIN LEGE DEFRISAREA PADURILOR DIN ROMANIA

Anual defrișările ilegale depășesc 20,6 milioane de metri cubi, iar Guvernul a decis să secretizeze datele. România pierde trei hectare de pădure pe oră, iar autorităţile refuză să recunoască dezastrul când mafia lemnului taie ilegal pădurile României și câştigă zeci de milioane de euro pe an sub ochii celor responsabili, care dau vina pe lipsa de personal.

FB_IMG_15769013486411.jpgVerzii cer urgent să se ia măsuri împotriva tăierilor ilegale, iar pădurile să fie protejate printr-un sistem automat, așa cum există în multe țări europene.

Odată tăiate, pădurile nu mai pot fi aduse înapoi, ne informează activiștii de mediu. Hoții de lemne sunt de neoprit: au ucis în ultimii ani șase pădurari, au lăsat familii îndurerate.20191221_064923.jpgAceastă inițiativă urmărește să sporească coerența politicilor și a instrumentelor existente în România. Această țară are nevoie disperată de sprijinul dumneavoastră! Pădurile seculare cu cele din rezervațiile naturale sunt tăiate ilegal și fără milă de zeci de ani, iar autoritățile nu reușesc să stopeze fenomenul.

Verzii cer o lege care să interzică defrisarile sau cel puțin să le controleze !"Un copac tăiat un an de pușcărie."

1572867585161-marsul-pentru-paduri-mesaj-1.jpeg.jpgAvem nevoie de o dorință puternică din partea dvs, de implicare și sprijin uman pentru că tăierile se fac în cantități mari, de către firme „serioase”, iar furtul se face în acte prin mersul șpăgilor din sistem prin corupția din administrațiile locale și instituțiile silvice.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez PETRE GHENCEA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...