Instalare semafor cu buton la trecerea din fața Liceului "Nicolae Iorga"

Bulevardul Ion Mihalache 126, sectorul 1, trecerea de pietoni de la Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga” este un loc de grea încercare, atât pentru pietoni, cât și pentru șoferii care nu cunosc zona și orarul școlii. Pentru că, venind dinspre ”Domenii”, bulevardul face o curbă la dreapta, șoferii care nu știu geografia locului și care sunt tentați să ”o calce”, se trezesc în fața acestei treceri pe care o  traversează – de multe ori în fugă – mulți dintre cei 1500 elevi ce învață aici în două schimburi .
De mai mulți ani, atât părinții copiilor cât și locuitorii zonei, au solicitat instalarea unui semafor ”cu buton” care să asigure traversarea organizată și în siguranță a pietonilor, dar și fluența traficului, (cine a trecut pe aici dimineața între 7.30 și 8.00, la prânz și seara pe la 17.00 – 18.00 știe despre ce vorbesc).
Între 2011 și 2016 s-a purtat o corespondență pe această temă, între părinții de la ”Iorga” și diverse autorități locale care au promis montarea semaforului, dar n-au făcut nimic.

Solicităm Administrației Străzilor Municipiului București să își respecte promisiunea pe care a facut-o în trecut și să monteze acel semafor cu buton care ar crește siguranța elevilor liceului în momentul traversării bulevardului în drumul către și de la școală!


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook