Înființare Centru Medical de Permanență la Micești

Cerem înființarea unui Centru Medical de Permanență 

De ce este important?

Acestea sunt de fapt centre unde medici de familie asigură asistență medicală non-stop,  fac gărzi zilnic între ora 15 şi 8 dimineaţa a doua zi, plus întreg week-end-ul – de vineri la 15 până luni la 8 și sărbătorile legale. 

Care este scopul acestor centre de permanenţă cu medici de familie

Aceste Centre au rolul de a ușura sarcinile serviciului 112 (apelurile la 112 venite de la un Centru de permanenta au prioritate) , dar și ale spitalelor. Consultaţiile şi tratamentele în Centru sunt gratuite şi se aplică oricărui cetăţean, indiferent dacă-i asigurat sau nu.

Ce NU se face la Centrul de permanenţă?

La aceste centre nu se eliberează documente în contract CAS, trimiteri colorate, reţete compensate și trimiteri la analize. 

- nu se operează
- nu se intubează
- nu se tratează coma
- nu se pune piciorul în ghips
- nu se asistă naşterea

CE SE FACE LA CENTRUL MEDICAL DE PERMANENȚĂ  ?

SE TRATEAZĂ CODURILE ALB- VERDE.

Se diagnostichează şi tratează pe moment o durere abdominală, febra, o durere în gât, diareea banală, ameţeala, furnicăturile şi multe altele. De asemenea, se poate urma tratamentul injectabil intramuscular, sau intravenos, sau pefuzabil din 8 în 8 ore, sau mai des şi în afara orarului de cabinet al medicului tău. Totul se face gratuit, chiar și dacă ai nevoie de tratament injectabil. 


DUMITRU CLAUDIA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez DUMITRU CLAUDIA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...