Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

GRUPUL DE INITIATIVA PENTRU SALVAREA OLTCHIM

#126 Are dreptate #123! Slaba miscare si mult dezinteres!

2012-09-10 13:50

"Ce fac cei de la sindicate?
De ce nu mobilizeaza salariatii sa semneze acestt apel? Au semnat foarte putini. Nu sunt afiliati la nici un grup sindical? Nu au colaborari cu celelalte sindicate?

Ce fac cei de la desfacere OLTCHIM - ARPECHIM, avand in vedere ca OLTCHIM are in portofoliul de clienti foarte multi colaboratori? De ce nu popularizeaza acesta petitie?
Ce fac cei de la aprovizionare OLTCHIM - ARPECHIM, avand in vedere ca OLTCHIM are in portofoliul de furnizori foarte multi colaboratori? De ce nu popularizeaza acesta petitie?
Ce fac cei de la marketing OLTCHIM - ARPECHIM? De ce nu popularizeaza acesta petitie?

Unde sunt cei de pe platforma chimica: CET, USG - CIECH, PROTETCHIM, MENTCHIM, OLTGROUP, IMG, CHEMPRO, etc.? Lor nu le pasa daca se inchide OLTCHIM - ARPECHIM?"

Daca la nivel de semnaturi s-au strans cca. 1.550 persoane care au aderat la miscarea noastra, atunci inseamna ca daca ar fi sa iesim in strada abia se vor strange 150 - 200 persoane?

Raspunsuri

O.

#127 Re: Are dreptate #123! Slaba miscare si mult dezinteres!

2012-09-10 21:29:57

#126: GRUPUL DE INITIATIVA PENTRU SALVAREA OLTCHIM - Are dreptate #123! Slaba miscare si mult dezinteres!

Aveti dreptate, ganditi-va insa doar ca miscarile care au fost pana acum au degenerat in alte interese care nu au legatura cu salvarea Oltchim, ci cu doleantele de a da jos conducatorul sindicatului si managementul Oltchim. O MARE si imensa greseala in momentul de fata, cand trebuia sa fim uniti nu sa ne lovim unii pe altii, intre noi. Nu acum era momentul potrivit pentru asta, lumea nu vede decat cum ne luptam intre noi pentru cele 2 salarii restante, nu pentru interesul de a mentine Oltchim pe termen lung!

In aceste conditii, pt. ce sa mai iesim in starda, noi, ceilalti? Sa iasa cei care au iesit si pana acum, ca sa-si dea jos liderul de sindicat. Macar de ar putea exista posibilitatea sa iesim toti in strada pentru ane pastra locurile de munca, nu doar pentru a ne lua ultimele salarii restante!