Solicitare RCS-RDS de deblocare a site-ului VPLAY

Quoted post


Musafir

#229 Re: asa vom castiga lupta impotriva RDS:

2012-07-15 17:05

#226: g - asa vom castiga lupta impotriva RDS:

hahaha, cum pestele masii sa recomanzi romtelecom care e cu 10 ani in urma la viteze? romtelecom iti tragi doar daca nu este ceva mai bun in zona ta, eventual la tara.

ps. imi place ca inteligentul care a creat petitia sterge comentariile pro-rds. bravo ma, cati ani ai? 12?

Raspunsuri

Play fair motherf##kers!

#231 Vrajeala ieftina!

2012-07-15 18:53:36

Cand vad cum lasa multi commenturi aiurea ma ia durerea de cap...Vor spalat creierii astia de la vplay?Ar trebuii sa ne luam toti tare de vplay, ca vad ca ii doare in p#la de noi userii.Nu au nici macar un forum.... la useri cand au probleme nici macar nu raspund, pe admini ii doare in p#la.Daca chiar era problema de la rds...de ce plm fix cand or facut cei de la vplay update pe site cu mutarea serverului a aparut si restrictia de la rds... pana atunci a mers perfect bine ( vrajeala pt copii mici ).Daca chiar vroiau astia de la rds sa restrictioneze siteu o faceau demult.Asa ca treziti-va!Cei mai multi useri de pe vplay erau de la rds.Cine stie ce server de cacat si-au luat care nu face fata la atati useri si ce au zis "dai in plm pe astia de la rds le limitam accesul si dam vina pe rds".Plus ca traficu RDS-Vplay trece prin ROMTELECOM...cine stie ce combinatii or facut vplay cu romtelecom doar ca sa-i dea pe astia de la rds laoparte.

Deci pana nu au facut ei update la site,server, totul a mers perfect!Si unu din clasa a 4-a isi da seama ca aici ii mana celor de la vplay.Or trebuit ei sa faca mare scandal cu cei de la rds, ca sa afle toata tara acum de vplay.Nu ma mir daca o sa inchida astia siteu acum si doar din prostia celor de la vplay..poate chiar asta au si vrut plm mai stie ce ii in capu lor.

P.S Si nu ii pup in cur pe cei la rds ca si ei  se poarta cu clientii ca un rahat, dar in legatura cu vplay nu ii vina lor! Trebuie toti sa ii luam tare pe cei de la vplay si daca nu fac nimic smf in ei atunci.Ei or inceput rahatu asta, ei sa-l repare!Ii usor sa dai vina pe altii!

Bafta la toti!