STOP BATJOCUREI- NOUA TAXA AUTO 2012

Quoted post


Musafir

#66

2012-01-22 14:32

Cat de curand o sa iesim tot poporul Roman in strada ca sa-i omoram pe mafiotii astia de guvernanti(basescu,udrea,boc,anca boagiu,crin antonescu,ponta...,s-a ajuns intr-un final la Monarhie(bogati si saraci)! Ceausescu a fost executat,dar pe astia intai ii vom chinui cum ne -au chinuit ei timp de atatia ani dupa care ii vom impusca! Nenorociti dracului se cred cel putin fostul presedinte Corean! Oare nu ne-am saturat de sclavie? Bancile ne jupoaie,guvernu la fel prin atatea taxe,benzinariile,spitalele...!Romani,nu va-ti saturat de atat umilinta, de atata chin,sa lupti numai pt. bani ca sa poti supravietui,nu mai vreti sa stiti si voi de distracti,excursii...! Mai bine era pe timpul lui Ceausescu ca aveam bani,dar nu aveam produse ca sa le cumparam,deci nu le vedeam si automat nu pofteam,acum avem produse dar nu avem bani sa le cumparam,ne uitam la ele,inghitim in sec,poftim si intr-un final ni se face rau si ne imbolnavim din cauza poftei!

Raspunsuri


Musafir

#73 Re:

2012-02-22 10:19:18

#66: -

asa este , pana nu vom linsa pe uni dintre ei nu se vor lasa !!!!o sa ne fure si sufletele din noi . Santem o un popor de cretini si idioti , de asta ni se intampla .

Ia sa omaram cativa dintre ei , daca nu pe toti , sa le confiscam averile si o sa avem si noi guvernari decente .

Sa facem contracte de guvernare de care sa raspunda guvernantii , nu ca acum .Acum fura , nenorocitii , si ne rugam !!!!!! de ei sa-si dea demisia.