Vrem sa muncim!

Quoted post

cetateanu' turmentat

#145

2011-12-15 11:23

Mie-mi place de el k inceark sa se dea destept cu netu in fata.si pe kt de 'destept' e, pe atat de mult jigneste si el,desi pe el il irita.esti limitat copilas,u in loc sa incerci o solutie,jignesti.asta te face mai prost dkt orice 'tablagiu' kr macar munceste spre deosebire de moaca ta pocita kr se holbeaza talamb in momentul asta la ce scriu eu.iesi afara,socializeaza,nu mai fii onanist.eu nu sunt adeptul sa omoram tiganii,eu vreau sa-i educ.si tu esti un tigan excalibur.poate nu rom,dar esti tigan autentic..nu st politsit,dar sunt sigur k dak as pati vreo nasoala cu unul din ei nu as incepe sa-i denigrez pe unde apuc,nu as fi atat de frustrat.da,criza e comandata din state,dar specialistii nu fac ancheta,ei incearca sa ofere SOLUTII
ti-am mai zis,scoate-ti capul din cur si mana din pantaloni..si nu mai locui cu parintii, flacau!get a life!;)

Raspunsuri

excalibur

#147 Re:

2011-12-15 13:59:33

#145: cetateanu' turmentat -

asa cum tu vrei sa educi tziganii, asa si eu vreau sa te educ pe tine. imi place de tine ca faci spume, la cel mai mic cuvant aruncat si ca scrii pe aici sub diferite pseudonime dar cu acelasi vocabular si aceeasi...tinuta.

nu esti politist? dar ce esti? soldat, pompier, jandarm? inafara de pompieri pe care-i stimez foarte mult, eu m-am referit in postarile mele implicit si la celelalte 2 categorii care sunt exact la fel ca tablagii, au facut si aia niste cursuri, toti mediocri de pe la licee, terminate cu greu si s-au bagat in armata. iar la jandarmi, idem si la fel cu tablagii.

prostia voastra merge pana la dementza pt ca aruncati cu acuze asupra unor oameni la al caror nivel nu o sa ajungeti NICIODATA : d-na Anastase pe care o blamati atat pe aici, d-nul Igas si presedintele tarii, pe care ii insultati voi, guvernul si cei de care spuneti ca au folosit banii pt incadrarile voastre in campania electorala sau i-au furat.

vorbiti ca sa va aflati pur si simplu in treaba!

solutie ti-am dat: demisie la cerere si plecat in spania, etc sau facuta o alta scoala. dar va convine sa stati in practica pe 400 Ron, tot pe spatele contribuabililir. VOI MEDIOCRILOR SUNTETI CEI MAI MARI HOTI!