Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

poti sa mi o igus si cu CERNEVISTII?

#51152 Re: Re: Re: Re: ramai la suuuupt

2019-07-09 15:01

#51151: - Re: Re: Re: ramai la suuuupt 

vai mamuca ta de laba trista cine i FOTA,apropoooo,o mai igus cu mata si roibu?

Raspunsuri


Musafir

#51153 Re: Re: Re: Re: Re: ramai la suuuupt

2019-07-19 15:50:37

#51152: poti sa mi o igus si cu CERNEVISTII? - Re: Re: Re: Re: ramai la suuuupt 

Nu Roibu v~a lasat fara salariu boilor Ponta cu Cernev Calea si Talpasanu + penalul Balan si magraonul Parvu plus Dumitru v~a tras~o la cioculet lingailor de cururi PSDiste...

Fraiericilor de serviciu Dumnezeu nu doarme ! Supusi oprobiului public in anii 2013~2018 prezentati ca hotii universali ai Oltchim Roibu si fosta conducere adevarata a Oltchim au castigat astazi definitiv la Curtea de Apel Pitesti procesul privind atragerea raspunderii legat de insolventa combinatului cu Piperea.

Adevarul a iesit la iveala si toate minciunile dezinformarile si denigrarile la adresa lui Roibu si fostei conduceri adevarate (nu politruce) a Oltchim  s~au dovedit imposibil a fi probate de documente si au fost demonstrate ca fiind nesustenabile in instanta.

In consecinta papagalilor vopsiti care l~ati mancat de fund pe Roibu adevarat profesionist ce a  incercat sa dezvolte si sa salveze combinatul in modul cel mai real cu putinta in speranta ca~l veti baga la puscarie pentru elucubratiile voastre politice si interese obscure de Kkt.

Ati luat~o in mana boilor. Sa pupati moastele PSD, sa~i lingeti  trompeta lui Talpasanu si sa va duceti la Cernev ca o sa va dea sa ingurgitati de acum incolo numai ciunga poloneza de la PCC.

Hai pa si la fier vechi ca asta meritati !!