Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Blue Eyes

#51119 Remember marea revolutie din septembrie 2012

2019-04-13 10:30

Nu Roibu v~a lasat fara salariu boilor Ponta cu Cernev Calea si Talpasanu + penalul Balan si magraonul Parvu plus Dumitru v~a tras~o la cioculet lingailor de cururi PSDiste...

Fraiericilor de serviciu Dumnezeu nu doarme ! Supusi oprobiului public in anii 2013~2018 prezentati ca hotii universali ai Oltchim Roibu si fosta conducere adevarata a Oltchim au castigat astazi definitiv la Curtea de Apel Pitesti procesul privind atragerea raspunderii legat de insolventa combinatului cu Piperea.

Adevarul a iesit la iveala si toate minciunile dezinformarile si denigrarile la adresa lui Roibu si fostei conduceri adevarate (nu politruce) a Oltchim  s~au dovedit imposibil a fi probate de documente si au fost demonstrate ca fiind nesustenabile in instanta.

In consecinta papagalilor vopsiti care l~ati mancat de fund pe Roibu adevarat profesionist ce a  incercat sa dezvolte si sa salveze combinatul in modul cel mai real cu putinta in speranta ca~l veti baga la puscarie pentru elucubratiile voastre politice si interese obscure de Kkt.

Ati luat~o in mana boilor. Sa pupati moastele PSD, sa~i lingeti  trompeta lui Talpasanu si sa va duceti la Cernev ca o sa va dea sa ingurgitati de acum incolo numai ciunga poloneza de la PCC.

Hai pa si la fier vechi ca asta meritati !!

Raspunsuri

SA O IEI SI DE LA EMIL PRIN BOT MIZERABLULE

#51121 Re: Remember marea revolutie din septembrie 2012

2019-04-15 14:48:04

#51119: Blue Eyes - Remember marea revolutie din septembrie 2012 

ce zici mai moooistule,mai igus alup cu mata ,roibu si talpasanu la unul PICASSO?


Musafir

#51157 Re: Remember marea revolutie din septembrie 2012

2019-09-01 10:03:29

#51119: Blue Eyes - Remember marea revolutie din septembrie 2012 

Cioclobau

#51118 Falnica Divizie Petrochimica a lui Celentano si clanul Dumitrean

2019-04-13 11:28

De falnica Divizie Petrochimica ramane mu...iaaa luata de fraierii creduli de la Celentano, Gerica ALDICA, Ionica PSDica, FLSI Dumitrica Marinica OMVica &Co.

Celentano si-a rezolvat post de post e Presidente de ANPCeros .....neam de neamul lui nu visa vreodata sa ajunga acolo..... traiasca marea firma Holandeaza MP, Jack si vrejul de fasole cine stie cunoaste ................ DNA/SRI watch out long story no time no see....

ALDICA Gerica prosteste fraiericii sa le mai ia votul inca un mandat ca doar a salvat "OLCHIMUL" de faraonul bugetar Roibu - poate mai prinde un Parliament Europeean pe vreo 15 000 de CoCo pe luna .....

FLSI Dumitrica Marinica sta relaxat cu burta la soare pe baraj la Arges cu indemnizatia de pensioneer si cea OMV istica ca i-a mandrit bine pe prosti....

In concluzie prostii prosti au ramas tot prosti ................

Bravo fraiericilor v-a salvat gasca PSDisto ALDISTA de v-au rupt ....pazea ca vine acum un investitor chinezo ruso ciuciunghez si va salveaza de ciuma lui Roibu reporneste si Rafinaria Arpechim veche si va reangajeaza pe toti .......vai curul vostru de fraieri cocliti...............:) :) :) :)