Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

LUTE

#51001

2019-01-02 18:35

SI CA SA O LAMURIM  CUM  A FOST SI CU MIZERIA ASTA DE PETITIE 

UN DERBEDEU  PUS DE  CLANUL  HOTILOR DI OLTCHIM  A  FACUT ACEST  LOC DE DAT CU CAPUL

FOARTE BINE GINDIT DE  EI !!!!!!

CA  ATENTIA  OAMENILOR SA FIE INDREPTATA  IN ALTA DIRECTIE  SI EI SA SE STRECOARE FRUMUSEL

SCANDALUL CREAT INTRE ANGAJATI PENTRU EI A PICAT BINE !!

VINE ACUM DERBEDEUL SI SE LAUDA CA  A CISTIGAT  HOTUL PROCESUL  !!!!!....BA DA CIT DE  NENOROCIT POTI FI !!!!!

DACA A CISTIGAT TREBUIE DESPAGUBIT  HOTUL ...NU ???

VAI DE MAMA CARE TI-A DAT  TIE SI VOUA  ZILE !!!!!

BINE  FACEA FOTA CA VA BAGA PRIN TOATE GAURILE !!!!!

Raspunsuri

TENHURRR

#51002 Re: VRABIA MIHAI VITEAZU

2019-01-03 17:14:52

#51001: LUTE -  

 SA O LAMURIM DECI,

 

Daca ai dovezi (probe) nu vorbe despre  ROIBU asa zisul HOT.  Le faci publice in presa ori mergi de urgenta cu ele la “Piperea şi Asociaţii” caci numai in instanta prin sentinta definitiva si irevocabila poti dovedi un hot ,  

ALTFEL ESTI DOAR UN LATRAU PLATIT IN ZLOTI DE ZAREMBA

 

De patru ani, pe rolul Tribunalului Vâlcea se află dosarul nr. 2038/90/2014, în care administratorii judiciar ai Oltchim SA, ROMINSOLV S.P.R.L. şi BDO Business Restructuring S.P.R.L., sunt reclamanți, iar Constantin Roibu, Vasile Măndică, Veronica Preoteasa, Radu Olaru, Daniel Mihăescu, Ionela Vasile și Ion Vasile sunt pârâți. Zilele trecute, mai precis în data de 8 iunie, instanța a decis că acţiunea formulată de ROMINSOLV S.P.R.L. şi BDO Business Restructuring S.P.R.L. este nefondată.
Iată soluția pe scurt: aprobă onorariul definitiv cuvenit exp. Aluchi Virgil – specialitatea „Petrol si Gaze/Utilaje petroliere si petrochimice” la suma de 50.000 lei. Aprobă onorariul definitiv cuvenit exp. Călinescu Natalia – specialitatea „Petrochimie” la suma de 62.000 lei. Aprobă onorariul definitiv cuvenit exp. Şchiopu Nicolae – specialitatea „Contabilitate” la suma de 118.890 lei. Respinge acţiunea formulată de reclamanta OLTCHIM S.A. – societate în insolvenţă prin Consorţiul de administratori judiciari ROMINSOLV S.P.R.L. şi BDO Business Restructuring S.P.R.L împotriva pârâţilor Roibu Constantin, Vasile Măndica, Preoteasa Veronica, Olaru Nicolae Radu şi Mihăescu Daniel. Obligă reclamanta la plata către pârâta Preoteasa Veronica a cheltuielilor de judecată în cuantum de 14.250,75 lei. Obligă reclamanta la plata către pârâtul Roibu Constantin a cheltuielilor de judecată în cuantum de 14.251,63 lei. Obligă reclamanta la plata către pârâtul Mihăescu Daniel a cheltuielilor de judecată în cuantum de 9.904,63 lei. Obligă reclamanta la plata către pârâtul Olaru Nicolae Radu a cheltuielilor de judecată în cuantum de 6.268,75 lei. Obligă reclamanta la plata către exp. Aluchi Virgil a sumei de 10.000 lei ce reprezintă cheltuieli ocazionate de efectuarea raportului de expertiză. Obligă reclamanta la plata către exp. Călinescu Natalia a sumei de 6.800 lei ce reprezintă onorariu şi la plata sumei de 8.000 lei ce reprezintă cheltuieli ocazionate de efectuarea raportului de expertiză. Obligă reclamanta la plata către exp. Şchiopu Nicolae a sumei de 68.890 lei ce reprezintă onorariu. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii; în cazul exercitării căii de atac, cererea se va depune la Tribunalul Vâlcea.