Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Blue eyes

#50773 Roibu &Co a castigat definitiv procesul cu Piperea

2018-10-25 18:00

Fraiericilor de serviciu Dumnezeu nu doarme ! Supusi oprobiului public in anii 2013~2018 prezentati ca hotii universali ai Oltchim Roibu si fosta conducere adevarata a Oltchim au castigat astazi definitiv la Curtea de Apel Pitesti procesul privind atragerea raspunderii legat de insolventa combinatului cu Piperea.

Adevarul a iesit la iveala si toate minciunile dezinformarile si denigrarile la adresa lui Roibu si fostei conduceri adevarate (nu politruce) a Oltchim  s~au dovedit imposibil a fi probate de documente si au fost demonstrate ca fiind nesustenabile in instanta.

In consecinta papagalilor vopsiti care l~ati mancat de fund pe Roibu adevarat profesionist ce a  incercat sa dezvolte si sa salveze combinatul in modul cel mai real cu putinta in speranta ca~l veti baga la puscarie pentru elucubratiile voastre politice si interese obscure de Kkt.

Ati luat~o in mana boilor. Sa pupati moastele PSD, sa~i lingeti  trompeta lui Talpasanu si sa va duceti la Cernev ca o sa va dea sa ingurgitati de acum incolo numai ciunga poloneza de la PCC.

Hai pa si la fier vechi ca asta meritati !!

Raspunsuri

hai ca iti atrat eu cine i fota mizerabilule

#50775 Roibu &Co a castigat definitiv procesul cu Piperea,,sa te fereasca d zeu sa te aflu pupin kuristule

2018-10-25 18:06:39

#50773: Blue eyes - Roibu &Co a castigat definitiv procesul cu Piperea 

CE ZICI MOOOISTULE ???CA MA PUPI IN ALUP CU KAKATUL DE roibu,ala care te a mirlit si te a minlit?


Musafir

#50796 inchiderea arpechim demolarea si taierea fie: Roibu &Co a casti gat definitiv procesul cu Piperea.

2018-10-26 10:15:38