Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#50098 Re: Re: Re: Re: OLTCHIM ÎNCHIS. SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

2017-03-30 12:32

#50092: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: Re: Re: OLTCHIM ÎNCHIS. SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!! 

 Nu ma refeream la complicitatea ta ci a celui pe care ai omis sa il mentionezi in lunga lista a rusinii .

Chiar daca acea persoana a stat deoparte nu inseamna ca e pura ca un ghiocel prin simplu fapt ca doar s-a detasat de hoti . A luat si ia bani frumosi .

Raman  la parerea ca hancu nu a avut o vina atat de mare ca ceilalti . E o parere .

Raspunsuri

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#50099 Re: Re: Re: Re: Re: OLTCHIM ÎNCHIS. SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

2017-03-30 13:14:45

#50098: -  <=  OBSERVI INDOIELNIC SI GRESIT. SAU NU REALIZEZI CE AM SPUS S-AU INTAMPLAT SI PERSONAJELE SUNT ACELEASI SI LISTA ESTE CONTINUA...!!!

 Te-ai referit dar la mine sau la postari , dar  nu ai cum sa sustii asa ceva, reciteste-ti aberatile pe care le-ai lasat scris #50091 si care sunt scoase din context.  In ceea ce priveste lista cu cei care i-am identificat faptasi la jaful si escrocheriile create, lista este deschisa cat si publica  #50090: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - Re: OLTCHIM ÎNCHIS ,  dupa cum se observa, iar cei prezenti in aceste identificari sunt si cei care ocupa sau au ocupat functii de decizii si conducere care au fost publice si sunt publice oriunde si chiar  pe site-ul Oltchim, BVB. Guvern..etc.,  si  in acte, documente  cu semnaturi, stampile...s.a.m.d..., si aspecte pe care si le asuma, inclusiv Hancu care el si-a asumat functia (a fost pe functie la vremea respectiva si este in functii ) si a fost la aceeasi masa a participarii sale directe cu voia lui, acolo nu il tinea nimeni legat si pe nici unu din cei relatati sa stea legati de functii si scaun atata timp cat totul era in decadere si vedeau prin participare ori auzeau sau semnau hotiile la comun cu ceilalti..., isi asuma toti participantii faptele si ororile, inselatoriile, escrocheriile, jaful si hotia creata la comun si vor fi trasi la raspundere mai devreme sau mai tarziu, dar raspund in fata justitiei.

OLTCHIM ÎNCHIS

Re: Re: Re: OLTCHIM INCHIS.

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA