Vrem AGENTIE NATIONALA de recuperat PREJUDICIILE DE LA MAGISTRATI

Quoted post


Musafir

#14

2016-11-10 08:21

petitia se suprapune oarecum cu proiectul aflat in Parlament . Sugerez majorarea substantiala a termenului de prescriptie si judecarea proceselor de stabilire a vinei , despagubirilor la curtea cu juri .

Raspunsuri

Monica Petruţ

#15 Re:

2016-11-10 09:24:19

#14: -  

 PROPUNEREA DIN PETIŢIE NU SE SUPRAPUNE CU NICIO ALTĂ PROPUNERE LEGISLATIVĂ, CI COMPLETEAZĂ CADRUL LEGAL EXISTENT ŞI VA FI VALABILĂ ŞI ÎN CADRUL LEGAL VIITOR, DACĂ LEGEA NR.303/2004 VA FI MODFICATĂ!!!

Am explicat în textul petiţiei şi într-un comentariu, mai sus, că înfiinţarea unei agenţii este necesară INDIFERENT CARE ESTE FORMA LEGII. 

Agenţia este necesară chiar şi pentru varianta actuală a legii, la fel cum va fi necesară în cazul în care va fi adoptată altă variantă legislativă. 

Deocamdată, ne putem raporta NUMAI la legislaţia ce este în vigoare. 

Dacă nu există o agenţie sau un departament cu atribuţii NUMAI pentru recuperarea prejudiciilor de la magistraţi, LEGEA NU VA FI APLICATĂ, ORICARE AR FI FORMA EI, FIINDCĂ SALARIAŢII DIN MINISTERUL FINANŢELOR NU FAC MUNCĂ VOLUNTARĂ PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIILOR, DACĂ NU AU ÎN FIŞA POSTULUI OBLIGAŢII CONCRETE.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...