Stop accidentelor din Iasi! Stop vatmanilor!

Quoted post

anonim

#14 Vatmani actioneaza foarte bine.

2016-07-07 18:21

Asta le trebuie la toti fraierii care se cred smecheri si opresc pe linia de tramvai. Vatmanii actioneza foarte bine si sper sa se intample tot mai multe accidente ca toti prostii sa se invete minte. Tineti-o tot asa. Felicitari vatmanilor. 

Raspunsuri

.

#15 Re: Vatmani actioneaza foarte bine.

2016-07-07 19:50:40

Musafir

#17 Re: Vatmani actioneaza foarte bine.

2016-07-07 21:44:24

#14: anonim - Vatmani actioneaza foarte bine. 

Inseamna ca tu faci parte din grupul fraierilor vatmani fara masina!!!!

Musafir

#22 Re: Vatmani actioneaza foarte bine.

2016-07-08 07:33:10

Bai idiotule, pe acelasi principiu si aia de conduc trenuri ar trebui sa se urce pe tot ce prind pe linia de tren? Ca sa vezi ca aia fac tot ce pot pentru a frana. 

Meltean cu mintea ingusta ce esti! Cum sa zici ca e foarte bine sa intre in oameni? Sa provoace accidente? Pe acelasi principiu sa calcam toti pietonii care traverseaza prin loc nepermis sau cand au rosu la trecere? Idiotule. Cum sa zici asa ceva?

Musafir

#24 Re: Vatmani actioneaza foarte bine.

2016-07-08 07:36:11

Ba om prost, mi-ar parea bine sa te ia si pe tine o masina sub ea, apoi nu o sa mai comentezi.

dezumflați.as rotile la tramvai

#36 Re: Vatmani actioneaza foarte bine.

2016-07-08 13:21:45

Sa iti i-au neamu un varfu p..i...idiotu dracul

Guest

#50 Re: Vatmani actioneaza foarte bine.

2016-08-09 17:25:33

.intentionat am sa stau la semafor  pe linia de tramvai ca doar nu e banda tramvaielor, la acelasi verde plecam amandoi. Abia astept un Gibon de vatman sa intre in mine, mare tomfa ce am in masina, ii rup mainile... ca sa nu mai poata face nici acest ultim kkt de meserie.

ca am auzit eu ca puneti pareuri p la depou care pocneste primul o masina in zi...va rup mainile...