Examen National

Quoted post


Musafir

#4089

2016-06-30 00:41

Eventual la urmatoarele examene sa ataseze Ministerul Educatiei o foaie cu rezolvari si baremul, ca poate in acest fel nu mai exista exercitii "dubioase" si "ambiguitati" in formulari. Pe langa acest lucru, sa mai fie si raspunsurile subliniate cu o culoare distinctiva pentru a nu se incurca saracii copii.

Este rusinos cum unii vor sa isi ascunda neatentia prin diverse tertipuri, petitii, plangeri etc. . De asemenea, este rusinos cum abordeaza parintii celor care au gresit situatia. NU MI SE PARE NORMAL ca cei care au gresit acest exercitiu din NEATENTIE sa primeasca punctajul maxim si astfel sa "fure" locurile de admitere celor care au raspuns corect.

Din cauza lucrurilor de genul acestei petitii nu functioneaza tara asta. Oamenii incearca sa isi vada propriul interes si astfel ne invartim intr-un cerc continuu de minciuni si furturi.

Raspunsuri

un cacat

#4101 Re:

2016-06-30 02:14:52

#4089: -  

 Tu oricum te-ai pierdut de mult printre norii pufosi de vata de zahar, frecventati de unicorni in inaltul cerului. Sarcasm, bitch! Taci in pizda ma-tii si coboara cu picioarele pe pamant. Asta-i realitatea. Ori incerci sa traiesti dupa regulile ei, ori te mananca de vie. Aia care s-au gandit si a doua oara, au notat raspunsul "gresit", iar aia care au mers dupa primul impuls au scris varianta "corecta". Da-le semnatura in pizda ma-tii, ca tu ce ai putea sa pierzi din asta?