Examen National

Quoted post

Hai ca nu e greu

#3063 Sa invatam ce e o diagrama!

2016-06-29 17:44

In atentia celor care considera ca cerinta a fost cat de putin ambigua/interpretabila sau chiar formulata incorect, nu am decat urmatoarele cuvinte sa va spun:sunteti niste ipocriti.Nu spun asta pentru ca ati gresit sau pentru ca odraslele voastre au gresit ci pentru ca nu v-ati dat interesul, dupa aflarea subiectelor, despre cum se citeste o amarata de diagrama!!!O diagrama intotdeauna respecta acelasi tipar, nu e interpretabila, arata date exacte!Daca si la matematica o dam in interpretari, atunci se prea poate ca cineva sa o suga grav aici.Legenda e completa, se indica unitatea de masura pentru elevi!Numar elevi!E prea posibil ca in cazul in care ati gresit, sa fiti agramat, analfabet sau sa vedeti litere lipsa.Si prin absurd, daca abordam cazul in care se citeste cum ati facut-o dumneavoastra sau copii vostri plangaciosi, in cazul in care erau cate 5 elevi care ar fi luat nota 8 si nota 9, pe grafic, in modul in care dumneavoastra il cititi eronat va rezulta faptul ca nota 5 este obtinuta in 2 randuri de catre 8, respectiv 9 elevi.

O zi buna, si vorba aia, daca prostia ar durea, ati muri in chinuri.

Raspunsuri


Musafir

#3138 Re: Sa invatam ce e o diagrama!

2016-06-29 18:03:11

#3063: Hai ca nu e greu - Sa invatam ce e o diagrama! 

 Ai dreptate. O diagrama are date exacte: sunt specificate ce reprezinta abscisa si ordonata, nu stai sa deduci ce a vrut sa spuna autorul si sa elimini variante - (in conditii de stres ale examenului- la o prima interpretare tot 8 ai alege!) Dar ne dam destepti dupa ce s-a afisat baremul si gasim un motiv Serios de departajare intre elevi. Asa da verificare a cunostintelor de matematica!   


Musafir

#3224 Re: Sa invatam ce e o diagrama!

2016-06-29 18:28:14

#3063: Hai ca nu e greu - Sa invatam ce e o diagrama! 

 Cand parintii au asemenea atitudine si asemenea limbaj ne mai miram ca generatia care vine e o adunatura de neciopliti aroganti la care tot al doilea cuvant e o injuratura. Dumnezeu a gresit foarte mult cand a ingaduit ca astfel de exemplare sa aduca pe lume viata. Sa va fie rusine de felul cum vorbiti si va cresteti "minunatele progenituri" care sincer, cred ca nu valoreaza nimic, nici macar in ochii vostri de parinti daca vorbiti in halul asta. Daca ati fi parinti adevarati ati incerca sa ii invatati pe copii vostri sa explice frumos celor care au avut alta logica de ce ei au pus 3 inn loc de 8. Poate ca si dvs. daca la salariu ati primi 300 in loc de 800 ati fi la fel de nemultumiti, sper ca ati inteles ce vreau sa spun, ca doar suteti super "inteligenti". Oricum, rusine tuturor celor care au vorbit urat la adresa copiilor care au gresit si sper ca atunci cand copii lor o sa fie in situatii asemanatoare sa fie la fel de "verticali".