Examen National

Quoted post

Cata

#2289 "Legenda" vecinului

2016-06-29 15:15

Iata cum lumea se imparte iar in 2: cei care au avut inspiratia de a pune 3 si cei care s-au uitat lung la acea legenda si au "crezut-o pe cuvant", si anume ca arata ceea ce scrie in dreptul ei.

Acest exercitiu nu era unul greu, nu trebuia sa ridice probleme. Insa, a pune o legenda aiurea, pe care multi au avut nenorocul de a o lua in seama, mi se pare o scapare din partea celor care au conceput subiectele. Trebuiau denumite coordonatele.

Acest exercitiu nu era o "adanca filozofie". Era de 1 minut maxim, minut in care unii au pus 3, altii 8.

Nu este normal ca la un examen important, la matematica, deci fara albine si salcami, sa apara confuzii. Unii spun ca nu este mare branza pierderea punctajului. Ei bine, este. Fiecare punct se traduce in timp si munca. Nu suntem la piata unde primesc cu 50 de grame mai putin si ridic mana a lehamite: "duca-se...". Nu vad in reactia celor care sustin ca a fost corect enuntul, decat bucuria ca vor castiga acele puncte in defavoarea celorlalti.

Nu e vorba de inteligenta, logica si ce mai sustin dansii. Este vorba de moartea caprei vecinului: uraaa!

Raspunsuri

Ann

#2319 Re: "Legenda" vecinului

2016-06-29 15:19:59

#2289: Cata - "Legenda" vecinului 

 Da, vor castiga puncte. De ce? Pentru ca au putut interpreta o diagrama. Daca ceilalti n-au putut este strict problema lor.  Intocmai, nu era o "adanca filozofie", asa ca ar fi trebuit sa poata rezolva.

Cei care semneaza, semneaza doar pentru a primi niste puncte in plus, cand ei au gresit. Puncte NEMERITATE.

Asa, propun sa le acordam puncte si la subiectul III la al doilea exercitiu la punctul c. Sau mai bine, sa le dam la toti zece, n-ar fi minunat?


Musafir

#2346 Re: "Legenda" vecinului

2016-06-29 15:23:51

#2289: Cata - "Legenda" vecinului 

 Perfecta dreptate!