Examen National

Quoted post

Elev

#1934 LA MATEMATICA ESTE VORBA DESPRE NOROCUL DE A LUA REZULTATUL CORECT?

2016-06-29 14:30

Sa ne aducem aminte- este vorba despre Matematica, am invatat ca la matematica nu interpretez nimic dupa cum ma taie capul, ci doar dupa ce este scris acolo. A fost pusa o legenda care indica clar ca nr. copiilor este reprezentat cu gri, astfel nr. elevilor era 8.

Celor care sustin aici varianta cu 3: Elevii care au considerat asa este foarte posibil sa nu fi  treacut de doua ori peste subiect, asa au vazut odata, nici nu s-au uitat peste legenda, sau a fost un pur noroc. Este mai mult decat clar ca este interpretabil, iar in matematica nu exista asta. De acest punctaj al exercitiului depinde o medie de admitere pentru care noi, elevii am muncit din greu. Sa ne facem curaj sa recunoastem ca a fost o greseala la Minister, chiar daca ,dupa... cel mai probabil o sa fie niste concedieri.

Raspunsuri


Musafir

#1950 Re: LA MATEMATICA ESTE VORBA DESPRE NOROCUL DE A LUA REZULTATUL CORECT?

2016-06-29 14:33:33

#1934: Elev - LA MATEMATICA ESTE VORBA DESPRE NOROCUL DE A LUA REZULTATUL CORECT? 

 Legenda arata corect. Ce este reprezentat cu gri arata numarul elevilor in partea stanga. Este foarte trist sa nu poti sa citesti o diagrama. Romania, tara plina de prosti! Si, din pacate, parinti idioti care-si sustin prostii...