Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post

alexandru

#468 Re:

2016-05-30 03:40

#5: -  

 Pai si ce va impiedica sa fiti fericiti in casele voastre,in locurile special amenajate pt din astia anormali la cap ca voi?!Familia inseamna cu totul altceva, voua va lipsete elementul principal si anume o mama (pt gay) ori un tata.Ce educatie oferiti voi?Cum sa se dezvolte normal pe plan psihic un copil langa voi?Voi nu ganditi cat rau puteti face, sunteti egoisti, va ganditi doar la binele vostru sexual dar pe cei din jur ii distrugeti si sunt copii care nu merita soarta asta,ei poate vor sa aiba si mama si tata, caci asa vad in cercul lor de copii.Nu e normal, ne-am tampit cu totii daca se legalizeaza asa ceva, ar insemna sa plecam din tara noi astia cu neveste, cu copii nascuti in familiile noastre si sa ramaneti voi astia debilii cu penis si sani de femeie, cu instrumentele pe afara,barbati murdari de sperma pe la gura(ce barbat e ala frate!?te mai numesti barbat daca faci oral altui barbat?!).Sa fim seriosi, ne-am tampit de tot,asta ne mai trebuie acum sa vedem barbati luindu-si limbi pe strada!

Raspunsuri


Musafir

#521 Re: Re:

2016-06-02 00:30:56

#468: alexandru - Re:  

 Pai scuza.ma... Copilul ala are dreptul la libertate... Sa.si aleaga orientarea sexuala ca nu i.o impune nimeni.

Mai de graba in familiile hetero cum spuneti format din mama si tata i se impune copilului sa fie atras de sexul opus. Why? Pentru ca la randul lor acea mama si tata s.a lovit de aceasi chestie? Iar mai tarziu acel copil sa sufere si sa stea cu frica sau sa se gandeasca... " Daca mama si tata ma vor da afara din casa pentru orientarea mea ? "

Fratilor un cuplu format din 2 barbati sau 2 femei sunt mult mai deschisi la minte decat voi, pot explica, educa mult mai bine...iar noi NU IMPUNEM PROPRIULUI COPIL CE ORIENTARE SEXUALA SA AIBA cand teoretic e viata lui, corpul lui, hormonii lui, alegerea lui.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...