ROMÂNII NU ACCEPTA AMESTECUL ALTOR STATE ÎN TREBURILE ROMÂNIEI

Quoted post


Musafir

#2

2016-05-17 04:28

În ultima perioadă ,ambasadorul SUA Hanss Cllem,intervine brutal in politica internă a României,ce a ce este de neacceptat pentru mine.O altă problemă și mai gravă, este susținere și nominalizarea președinților și a primului ministru, după care,atât el,cât și alți înalți funcționari din administrația SUA,fac ,loby" pentru a pune mâna pe bogățiile subsolului nostru, fără ca politicienii nostrii să fi avut în programul lor vânzarea acestor bogății, cu alte cuvinte,nu au avut permisiunea poporului român, pentru înstrăinarea bogățiilor subsolului și a terenurilor agricole și forestiere. Așa încât, să nu vă mire, dacă un nou partid va ajunge la putere, va naționaliza toate aceste bogății. Terenurile agricole și forestiere, nu se vând. Străini, indiferent de nația lor,pot lucra pământul având calitatea de arendași.

Raspunsuri


Musafir

#66 Re:

2016-09-14 19:02:32

#2: -  

 Asteptati mult si bine sa ajunga la putere un partid care sa faca nationalizarea.NU EXISTA si NU VA EXISTA,admiteti! E utopie ceea ce dvs. avansati cu aplomb.Tot ce este acum in opozitie si se vrea a fi de factura nationala este sponsorizat de catre Soros.


Musafir

#83 Re:

2016-10-24 20:02:30

#2: -  

 Dumneata bati câmpii cu gratie! La ce  partid naționalist visezi? In ce lume trăiești? Nu exista asa ceva! Lasă, doamna/domnule, mizeriile de canale media, controlate, majoritar, de forte oculte care spală creierele. Caută si dumneata publicații sau bloguri serioase si credibile.care spun adevarul.De la  lovitura militară de stat din '89, absolut totul a fost manipulat si controlat, in asa maniera, încât, in funcțiile cheie au fost cocoțați indivizi si individe fara scrupule, fara coloana vertebrala, deci șantajabili, care  s-au facut si se fac preș sub picioarele stăpânilor care i-au cocoțat pe scaune, ptr.a avea acces la diferite facilitați si favoruri.Totul a fost regizat cu multi ani înainte de-al mazili pe Ceaușescu.Dumneata, chiar crezi ca am avut vreun președinte roman pana la nenea Klaun? In cazul asta suferi de infantilitate! In SMI sau SCI( nu-l poate nimeni numi SRomanI, decat daca e tampit) , crezi dumneata ca avem ROMANI la conducere???? In faimosul parlament străin din colonia Romania, câți nu au dosare penale sau câți au ajuns acolo, fara sa fie cocoțați de Soros&co? Naționaliști spui? Care, cei școliți prin sua sau prin alte tari si finanțați de greii ocultei mondiale prin trepadusi interpusi? Tot ce vi se baga pe sub nas si pe gat la tembeliziuni, ca fiind patrioți, nu sunt altceva decat niște slugi docile, care fac jocurile stăpânilor.Cum crezi dumneata ca apar la tembelizor, daca nu sunt promovați de cei care ,de-atâta amar de vreme, fura si distrug tara asta cu patima îndrăcita si cu un dispreț sinistru fata de tot ce este românesc? Crezi, dumneata, ca ar mai fi sub nasurile domniilor voastre, daca n-ar avea sprijinul si acordul celor ptr. care "joaca" dupa cum li se cânta? Un necunoscut nu ar avea nici o șansa, nu l-ar promova nici dracu', daca nu ar fi de folos stăpânilor actuali ai coloniei Romania.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...