Opriti montarea antenei GSM RDS la 20m de Gradinita 5 Sibiu

Quoted post

bid

#9

2016-04-25 13:49

Toti cei care semnează petiția cred ca folosesc telefoane mobile , indiferent de operatorul ales. Sau oare folosiți pahare si ața?! Si cu aceasta ma adresez in special celor care au inițiat petiția. 

Si eu am o fetița de 9 luni care pare chiar sănătoasa deși sunt antene lângă noi, Wi-Fi si telefoane mobile.

Plus ca, antenele sunt de când au apărut telefoanele, in România mai târziu, la americani mai repede si wooowww încă trăiesc.

Haideti sa facem o petiție împotriva la salam , la carne si la tot ce exista ca toate sunt cancerigene. Si o sa devenim canibali! O fi bine???

Nivelul de cultura generală lasă de dorit dar , este de preferat ca înainte sa afirmam ceva sa fim siguri ca avem dreptate.

Mai documentați-va înainte sa scrieți ceva.

 

 

ps: Locuiesc in cartier si grădinița este mai departe de 20 d metri cum este scris in petiție,plus ca părinții copiilor de la grădinița cred ca folosesc telefoane mobile, ori stau in pesteri

 

Raspunsuri


Musafir

#29 Re:

2016-04-26 10:29:03

#9: bid -  

 Eu va invit pe dvs sa va documentati, noi am facut-o deja. In ceea ce priveste  nivelul de cultura generala, il puteti testa pe al dvs prima data. As incepe cu limba romana. La capitolul antene va pot ajuta cu documentarea. Aveti o fetita care "pare" chiar sanatoasa? Eu va doresc sa si fie nu numai sa para, la fel ca si ai mei si cei 150 care frecventeaza gradinita. 

Am si telefon mobil si wifi. Si europenii au si nu stau cu antenele in cap. Aveti impresia ca ei nu-si permit internet bun sau sunt mai prosti decat noi? Cam care ar fi motivele pentru care stau mai prost la capitolul asta? 

PS Daca tot stati in cartier, puteti sa luati o ruleta si sa masurati distanta din gardul gradinitei. Si curtea e tot a lor ;).