PENSII DE SERVICIU PENTRU FUNCTIONARII PUBLICI

Quoted post

Alina

#227 pensie fp

2015-11-27 12:20

Deși sunt funcționar public în asistență socială cu un salariu mizerabil mă gândesc la alții care sunt în privat și au un salariu poate mai mizerabil decât al meu și vor avea o pensie și mai mizerabilă. Toate astea în contextul în care multi dintre noi funcționarii nu prea ne facem treaba și ne mai și comportăm nu la cerințe postului cu cei pe care îi deservim. Evaluarea noastră a tuturor nu se face după criterii de performanta ci pe cat de bine îți lingusesti șeful. Așa că unii muncesc și alții "o freacă" la propriu. Am colegi care vin la serviciu ca sa vorbească la telefon sau ca sa aibă de unde sa plece acasă. Așa că din păcate nu o să semnez petiția. Salariile noastre se plătesc din banii privatilor care nu iau salarii nici măcar la nivel de minim pe economie, la fel și pensiile.

Raspunsuri

Camy

#239 Re: pensie fp

2015-12-09 13:34:13

#227: Alina - pensie fp 

Pentru asta nu suntem noi de vina ci alesii nostri ca se fac angajari asa cum se fac. Nu vad cu ce este mai indreptatit la o pensie decenta un grefier sau un functionar parlamentar. Avand o cariera ca functionar public ,cu mult stres si cu bani putini cred ca meritam o pensie macar asemanatoare cu salariul pe care il castigam. Cat despre faptul ca pe noi ne tin privatii, asta e discutabil... Si noi platim taxe pt. drumuri, impozite , contributii, doar ca angajatorul nostru e statul...