VREM SPITALE NU CATEDRALE

Quoted post


Musafir

#1196

2015-11-08 01:27

In momentul in care vrei sa destabilizezi o tara lovesti in pilonii ei, puterea executiva, puterea legislativa si cea religioasa. 
Tinand cont ca desi Ponta, Oprea si Piedone au zburat de pe scena , in mod artificial se doreste amplificarea starii de tensiune si nemultumire, asa ca nu poti sa nu te intrebi ce se intampla.
Din punct de vedere geopolitic o Romanie instabila, incapabila de reactie rapide convine cel putin la doi vecini... Da, a doua revolutie noi am inceput-o sper sa fim tot noi cei care o termina.

 

Textul impresionant al unui rocker, supraviețuitor de la Colectiv, fiul celebrului om de radio Paul Grigoriu: Suferinţa prin care trece ţara este şi a Bisericii! Atenţia e deturnată de la diferiţi vinovaţi reali şi îndreptată spre Biserica Ortodoxă    Active News

Raspunsuri


Musafir

#1197 Re:

2015-11-08 03:13:33

#1196: -  

 De ce adica ar fi biserica o 'putere'? avand in vedere ca nu toata lumea e religioasa, de unde sa aiba biserica 'putere' daca nu este o putere investita de tot poporul? si dupa cum observi chiar in discutiile de aici foarte multi dintre cei religiosi sunt impotriva practicilor bisericii, as deduce ca si impotriva bisercii ca 'putere'. Biserica nu e menita sa fie o putere politica, ci una spirituala si numai pentru cine o accepta. Eu cred ca nimeni nu are nimic cu ideea de biserica si de religie, ci cu abuzurile bisercii, cu fondurile exagerate pe care le primeste si cu voi astia care incercati sa bagati biserica si religia pe gat cu forta la toata lumea. Daca biserica si-ar da din avutii, ar inceta cu abuzurile, s-ar autofinanta, iar voi astia religiosi si bisericosi v-ati vedea de religia si biserica voastra si sa ii lasati in pace pe restul care nu au orientarea voastra, atunci garantat se va putea trai in fratie si armonie si intr-adevar s-ar putea lucra la adevaratele probleme ale tarii.