Interzicerea fumatului în localuri

Quoted post

Dani

#654 Sigur va doriti asa ceva?

2015-11-03 19:23


Mdea...cei mai fanatici sustinatori ai campaniei anti-fumat sint fostii fumatori. Ce si-ar mai aprinde o tigare la cafeaua de dimineata! Dar n-au voie! Nu stau acum sa fac istoria acestei plante medicinale care este tutunul, nici istoria cancerului(inclusiv cel pulmonar - ajunge doar argumentul ca amerindienii, de la care am preluat planta si obiceiul nu cunosteau cancerul!)...ci doar o umila predictie financiara. In cluburi, baruri, restaurante, discoteci, etc. aproximativ 70% dintre clienti sint fumatori. In general, clientii vin in grupuri mai mari, in care exista atit fumatori cit si nefumatori, nefumatori care n-ar mai veni in unitatile mai sus mentionate fara prietenii lor fumatori Ar mai ramine mici grupuri de cite 2-4 nefumatori, practic cazuri izolate ale vietii de noapte in marile orase...asta ar insemna ca numarul clientilor s-ar reduce cu aproximativ 90%. Cum credeti ca ar rezista unitatile respective fara majoritatea clientilor fideli? Ar da faliment, iar asta ar insemna ca si "inchizitorii" fumatului sa nu mai poata intra in cluburi! Si atunci, fara distractia lor preferata, acestia ar implora autorilatile sa redeschida toate localurile in care sa fie permis fumatul!

Cit despre acest grup, Taine, miine se va afla ca numarul simpatizantilor sai a ajuns la cirfa record de 7...trei parinti, un frate, doi popi si un ciine!

Raspunsuri

E timpul sa ne trezim

#663 Re: Sigur va doriti asa ceva?

2015-11-03 20:02:18

#654: Dani - Sigur va doriti asa ceva? 

 Dani imi pare rau sa te informez. Sunt fumator si sunt in italia de 10 ani. Aici nu am vazut vre-o data sa se fumeze in cele mentionate de tine. Daca am chef sa fumez o tigare ies frumos afara, daca nu imi convine stau in casa si ma uit la tavan. Daca exista o lege, treb sa o respectam.iar daca vrem sa bem o bere cu prieteni nu o tigare ne impiedica sa nu o facem. Informeazate despre tarile din afara spania,  franta, germania, italia si multe altele


Musafir

#687 Re: Sigur va doriti asa ceva?

2015-11-03 23:27:19

#654: Dani - Sigur va doriti asa ceva? 

 In Anglia nu se fumeaza in locurile publice inchise si totusi barurile si cluburile sunt mult mai pline ca la noi. Nu de putine ori am fost in pub-uri atat de pline incat abia aveai loc si asta in conditiile in care erau o gramada de oameni care stateau si afara in fata pub-ului. E clar ca depinzi in ultimul hal de tigari, ai ajuns sa nu mai functionezi normal fara ele si simti nevoia sa justifici si sa rationalizezi in toate modurile posibile obiceiul tau stupid si ilogic, dar realitatea te va contrazice de fiecare data.