Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"

Quoted post


Musafir

#1

2015-11-03 14:33

Pentru ca e normal asa!

Raspunsuri

Costi

#20 Re:

2015-11-03 19:23:24

Este momentul sa ne TREZIM sa constientizam ca nu de oa alta BIserica/ Catedrala avem nevoie ci de SPITALE. Popi, diaconi, patriarhi (adica draci si Talpa Iadului) avem destui. Avem nevoie de SPITALE avem devoie de DOCTORI, ASISTENTI BINE PLATITI, APARATURA MEDICALA, CENTRE DE CERCETARE SI DE ANALIZA, APARATE DE INTERVENTIE RAPIDA.

Daca aceasta Hidosenie de institutie care se vrea a fi BIserica mai are o urma de umanitate in ea si daca nu isi dezice menirea acum macar in al 12-lea ceas ar trebuii sa schimbe destinatia acelei constructii si o transforme in spital.

Sa inceteze sa mai vanda lumanari, moaste, vesminte de preot, icoane(chip cioplit), minciuni sa inceteze sa mai prosteasca poposrul si sa inceapa sa impartaseasca speranta, viata, sanatate printr-un spital.

Eu unul sunt satul de tot acest cancer si pandemie care infecteaza societatea romaneasca, Politicienii si Popi.

Alex

#470 Re:

2015-11-05 09:31:36

#1: -  

 Nu se justifica aceasta schimbare de functiune, in primul rand, iar in al doilea rand vorbim de celelalte spitale care nu au medici si aparatura si se inchid. Aceasta catedrala include un spital si azil de batrani. Deci problema nu este la numarul scazut de spitale, este la modul de gestionare al resurselor actuale, ceea ce avem si cum il folosim. Faci un spital nou imens, dar nu ai cadrul medical si aparatura sa il folosesti, pentru ca problema vine de la modul de gestionare al bugetului de stat, deci de la cei care legifereaza.

junk33

#543 Re:

2015-11-05 14:21:45

#1: -  

 Daca vor catedrala sa si-o construiasca singuri ca oricum tot ei o sa beneficieze de pe urma ei.