VREM SPITALE NU CATEDRALE

Quoted post


Musafir

#728

2015-11-02 12:19

"

Nu înțeleg de unde atâta adversitate pentru biserici din partea unor imbecile și cretini patentați , tot bat apa-n piuă că sunt mii de biserici și mai puține spitale. Băă imbecilior, ce treabă are sula cu prefectura, sau chiar v-au spălat sioniștii creierii așa de tare încât nu mai aveți discernământ , e treaba preoților să salveze oamenii , să-i ducă la spital , să conducă ambulanțe , să opereze ?

 

Suntem un popor creștin de peste 1.000 de ani , normal că sunt mai multe biserici decât spitale , cine v-a oprit să nu construiți spitale ...? morții voștri sau politicienii corupți pe care-i votați ca imbecilii la fiecare 5 ani pentru o pungă de zahăr și un pui congelat ...?

 

Când a propovăduit Biserica altceva decât iubirea aproapelui , dragostea înțelegerea , iertarea ? chiar nu vedeți încercarea manipulării , chiar nu vedeți cum sunteți îndobitociți în ziare ,tembeliziune ,internet ? fiecare e liber să creadă sau nu , dacă vrea sau nu , dar de aici până la a da vina mereu pe biserici e o inepție fără margini !!!

 

Catedrala Neamului... tot politicienii pe care i-ați votat au hotărât s-o construiască bă imbecililor ,credeți că dacă nu se construia Catedrala era un spital în loc?  Nu! Avem nevoie și de vindecarea sufletelor , pentru că avem sufletele sluțite de răutate, cum moare cineva e de vină biserica că nu sunt spitale , popor de idioți ....!!!

Imbecililor , ipocriților , când mergeți la Roma prima poză e la catedrala St Pietro, la Barcelona , Sagrada Familia , Notre Dames Paris, alea vă plac, alea cu ce bani sunt făcute imbecilior ?!!!

 

"Am făcut 13 ani de temniță pentru un popor de idioți" -Petre Țuțea !!!"

Raspunsuri

Didi

#744 Re: esti idiot

2015-11-02 12:49:40

#728: -  

Nu stii despre ce vorbesti esti numai pe langa subiect , in primul rand cam ce ar trebui sa faca preotii dupa parerea ta ? In al 2-lea rand , nu votam impotriva bisericii(institutie) ci impotriva zecilor de mii de biserici construite tocmai de niste hoti care fac "combinatii" cu toti banii publici , pe langa cele cateva biserici sau manastiri in care te simti cu adevarat mai aproape de Dumnezeu. In al 3-lea rand sigur nu ai fost prin biserici , numai intelegere si iubire nu gasesti , la aia care nu vor sa impartaseasca nou-nascutul ca nu ai stiut sa stai pe treapta de jos la altar , langa vaza , nu pe treapta de sus sau la aia de la care pleaca omul simtindu-se ca ultimul cacat ca e plin de tatuaje . Duhovnicii adevarati se descurca si in chilii si pe munti si la casierie la mega daca e nevoie , nu au nevoie de 1000 de biserici ! Rautatea aia de care vb se numeste prostie si o recunosti pentru ca o ai in tine mai suflet frumos !