VREM SPITALE NU CATEDRALE

Quoted post

bal

#691 Re: ne intoarcem in comunism... daca nu mai rau...

2015-11-02 10:53

#676: - ne intoarcem in comunism... daca nu mai rau... 

 Am vrut sa ma rog pentru victime in acea seara! Dat erau inchise! CASA DOMNULUI...... ! €€€€€€€€€ Cum ii ajuta pe cei nepastuiti si amariti!?  Vor bani la botezurii , nuntii inmormantarii , donatii ... etc. Pe ei cine ii controleaza catii banii strng si cati declara!? HOTIIIII

Raspunsuri


Musafir

#700 Re: Re: ne intoarcem in comunism... daca nu mai rau...

2015-11-02 11:20:51

#691: bal - Re: ne intoarcem in comunism... daca nu mai rau... 

 Si de ce nu te-ai rugat???Poti sa te rogi si acasa si pe strada si oriunde!Sa stii ca vinerea cand era concertul,in majoritatea bisericilor se face sfantul maslu,oamenii erau la rugaciune,unii tin post negru,se abtin vinerea mai mult de la pacate pentru ca VINEREA a fost rastignit IISUS HRISTOS!

 


Musafir

#785 Re: Re: ne intoarcem in comunism... daca nu mai rau...

2015-11-02 14:45:50

#691: bal - Re: ne intoarcem in comunism... daca nu mai rau... 

 Foarte frumos gest, la fel ca dvs., sute de mii de români s-au rugat pentru acesti copii, duminica la Sfanta Liturghie, in aceste atat de hulite Biserici...  

Biserica sprijina nu doar spiritual, ci si material pe cei napastuiti, dar nu obisnuieste sa faca o stire de senzatie din asta, si nu din alt motiv, decat porunca Evangheliei - Tu însă, când faci milostenie, să nu ştie stânga ta ce face dreapta ta, Ca milostenia ta să fie într-ascuns şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie. Daca chiar va intereseaza, gasiti pe site-ul www.patriarhia.ro o sectiune care prezinta activitatea social filantropica a bisericii, e acolo o harta cu multe, multe detalii despre toată gama de servicii sociale, medicale şi programe filantropice destinate principalelor categorii de beneficiari aflaţi în dificultate: copii, vârstnici, bolnavi, şomeri, persoane cu dizabilităţi, familii aflate în situaţii de risc social.  

Suntem parinti si suntem toti alaturi de cei care sufera, cum putem fiecare, cu o lacrima, cu o lumanare, cu o rugaciune, o punga de sange, si daca tot vi se pare ca Biserica face prea putin, ganditi-va ca Biserica nu e facuta din ziduri, preoti si ierarhi in care aruncam cu pietre, BISERICA SUNTEM NOI toti care impartasim acelasi Domn, aceeasi credinta, acelasi botez, de 2000 de ani incoace.... Dar mai suntem oare un #colectiv ??