VREM SPITALE NU CATEDRALE

Quoted post


Musafir

#252 Re: Re: Re: Re:Vrem sa traim,nu sa fim ingropati!

2015-11-01 13:08

#249: Ionelia - Re: Re: Re:Vrem sa traim,nu sa fim ingropati! 

 Da,asta este rolul bisericii,asa cum am scris.Se pare ca nu stii,pentru ca nu dai pe la biserica ori esti chiar atee.Tu vezi biserica,institutie de caritate si atat.Sa stii ca astazi in fiecare biserica s-a transmis un mesaj pt cei implicati in tragedie si indemnul sa ajutam dupa putinta noastra victimile si asigurarea ca parohia va contribui si ea.Nu cred ca esti la curent cu astea.

Raspunsuri

Ionelia

#277 Re: Re: Re: Re: Re:Vrem sa traim,nu sa fim ingropati!

2015-11-01 13:52:40

#252: - Re: Re: Re: Re:Vrem sa traim,nu sa fim ingropati! 

Vreau fapte,nu vorbe !Tara asta e plina de clevetitori si m-am saturat de lipsa de reactie a oamenilor care din comoditate ignora problemele celor din jur .Nu asta te face crestin.

Da! Azi nu m-am dus la biserica.Nici ieri. Am preferat sa fac voluntariat la CTS si sa vad cum pot ajuta cativa amarati care si-au pierdut mama in incendiu si mai trebuie sa aiba grija si de bunicul lor paralizat.Nu te-am vazut acolo nici pe tine,nici vreun preot de la vreuna din zecile de biserici din capitala. Vreau sa vad sfaturi transformandu-se in fapte bune. Nu e chintesenta religiei noastre? Sa ne iubim si sa ne ajutam?Hai sa lasam textele astea si sa punem umarul la construirea unui viitor mai bun pentru copiii nostri,daca pentru noi nu mai exista resurse si timp.Nu vreau sa-mi moara copiii in brate si eu sa-i privesc neputincioasa in timp ce primesc asigurari ca voi avea sprijin pentru un loc de veci.