Noul spital al Brasovului

Quoted post


Musafir

#52 Re: Re:

2015-09-28 14:35

#48: - Re:  

 Nu consider că acest spital va face competiție spitalelor private în Brașov , Pentru simplul motiv pentru care, cel puțin la secțiile unde am avut nevoie, cu greu am găsit un doctor disponibil, fie el de la privat sau de la stat. Sunt mult prea mulți pacienți comparativ cu cât de mult pot lucra acei doctori!  ( care sunt și ei oameni până la urmă)

Mi se par mult prea solicitați acești doctori ca să poată fi vorba de o concurență.

Poate și din acest motiv consutațiile la privat costă dublu față de București. Sunt atât de solicitați încât, ori profită de acest lucru ( directorii, patronii spitalelor) fiindcă știu că orice ar fi, omul are nevoie de doctor și nu are unde să se ducă, ori acesta e un criteriu de selecție : ai sau nu ai 150 de lei pentru 5 minute de consultație.

A cam devenit un lux în Brașov să beneficiezi de un doctor, de o consultație de calitate. Și nu sunt  de părere că cei de la stat nu sunt doctori buni. Dar au și ei atâția pacienți de văzut, încât nu au timp efectiv să stea de vorbă suficient cu fiecare pacient.

Raspunsuri


Musafir

#53 Re: Re: Re:

2015-09-28 15:17:46

#52: - Re: Re:  

 Eun punct de vedere interesant, pe care, nu numai că îl respect, ci îl voi analiza cu maximă obiectivitate. Dacă e așa cum credeți, cum de nici un medic din spitalele private din Brașov nu a susținut (până în prezent) această petiție, măcar și pentru că, în situații de maximă urgență, cel mai competent spital este tot cel public?

Oricum, apreciez implicarea dumneavoastră și mi-aș dori să vă cunosc, ceea ce în acest moment este imposibil prin natura lipsei de date personale din site.

Toate bune!

D.G.